Hva Er Black Mulch?

January 30

Mulch er en populær funksjon for blomsterbed og utendørs planters. Ved kjøp av kommersielle mulch, er det vanligvis tre farger å velge mellom, hvorav den ene er svart.

Identifikasjon

Svart mulch er et dekke plasseres over skitt. Det er svart i fargen på grunn av tillegg av trekull til bioklipp materiale.

typer

Svart mulch kan være laget av organiske materialer som makulert hardt tre, bark chips og gressrester, eller uorganiske materialer som resirkulerte dekk.

Funksjon

Generelt er mulch brukt for å hindre jorderosjon og redusere effekten av kraftig regn. Estetisk, mange foretrekker svart mulch på grunn av sin iøynefallende utseende, særlig sett mot fargede blomster.

fordeler

Svart mulch hindrer vekst av ugress, noe som betyr mindre tid på knærne trekke dem og et redusert behov for luke mordere. I kaldt klima, svart mulch fanger også mer sollys, noe som gir bedre isolasjon for planter enn andre farger.

betraktninger

Hvis du bor i et varmt klima, kan svart mulch gjøre plantene dine for varmt, særlig hvis de er planter som trives i høst som mødre, ifølge University of Florida. I stedet kan du ønsker å kjøpe en hvit mulch.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com