Hvordan å demontere en Sliding Glass Door

March 9

Hvordan å demontere en Sliding Glass Door


Enten du erstatter en utslitt eller ødelagt skyve glassdør med en ny enhet, må du fjerne den eksisterende døren først. Den beste måten å fjerne en glidende glassdør er å demontere døren helt. Både den glidende glasspanelet og det stasjonære panel vil komme ut av sporet. Når dørpaneler er ute, kan du demontere rammen og installere ny dør. Glass dører er tunge, så hvis du kan få en venn til å hjelpe, vil prosjektet ta kortere tid.

Bruksanvisning

1 Finn pluggen dekker på bunnen rail av skyvedør som dekker skruene justering for rullene. Se for deksler på enden av dørpanelet mot bunnen.

2 Sett inn en liten flat skrutrekker mellom pluggen og rammen. Lirke pluggen ut av døren.

3 Sett skrutrekkeren inn i hvert hull og rotere justeringsskruen mot klokken for å senke rullene.

4 Ta av hode stopp fra toppen av sporet på innsiden av rammen. Hodet stopp er stykke metall som passer over sporet og døren. Bruk en batteridrevet skrutrekker for å fjerne festeskruene som fester hodet stopp.

5 åpne skyvedøren og hente hver side av dørpanelet. Løft opp på døren og trekke bunnen av døren ut av det nedre sporet. Senk panelet for å trekke døren panel ut av det øvre spor. Sett dørpanelet ut av veien.

6 Koble fast panel av den glidende glassdør fra rammen. Avhengig av din spesielle dør, kan du ha festeskruene langs toppen, bunnen og sidene. Fjern festeskruene med en batteridrevet skrumaskin.

7 Løft panelet og trekk bunnen av panelet ut av den nederste spor. Sett panelet ut av veien.

8 Fjern skruene som fester låsen jamb rammen og faste panelet jamb ramme til dørkarmen med en batteridrevet skrumaskin. Låsen stenderen er den siden av karmen som skyvedøren håndtaket ville klinke stengt. Den faste karmen side er den side hvor det stasjonære panel var plassert. Festeskruene vil være gjennom midten av stender rammer. Sett inn en liten flat brekkjern mellom karmen og huset ramme å lirke dørkarmen av etter å fjerne skruene.

9 Fjern skruene i de øvre og nedre spor og trekk begge sporene ut av åpningen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com