Hva er Black Walnut toksisitet fra Roots til venstre etter treet ble fjernet?

January 15

Den svarte valnøtt treet (Juglans nigra) produserer en gift som heter Juglone i bladene, nøtteskall og annet vev, inkludert rot ekskreter. Juglone dekomponerer innen et par måneder når de utsettes for luft og varme, men røtter som vedvarer i jorda etter at treet blir fjernet kan likevel skille Juglone.

effekter

Juglone hemmer andre potensielt konkurrerende planter fra vokser rundt svart valnøtt treet. Det er en forsvarsmekanisme som sikrer svart valnøtt treets frøplanter har et konkurransefortrinn i forhold til andre planter som de forfaller. Ikke alle planter blir negativt påvirket av Juglone i jordsmonnet.

Tidsramme

Når Juglone molekyler finnes i jord, for eksempel fra råtnende løv, tar det opptil to måneder for å brytes ned og være ineffektiv. Purdue University horticulturists ytterligere kommentar at den høyeste konsentrasjonen av røtter under treet kalesjen kan fremdeles slippe Juglone som de sakte dør og brytes ned i flere år.

betraktninger

For å bidra til å lindre en hage på Juglone etter en svart valnøtt tre er fjernet, rake bort noen falt blad eller kompost rusk, da disse utgivelse Juglone. Purdue University påpeker at i lettere, raskere drenering jord, er effekten av Juglone redusert. Dermed Juglone vedvarer mindre i sandier jord enn leire jord, basert på å bli spylt bort av soaking regner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com