Hvordan bygge Skapdører og skuffer

February 13

Hvordan bygge Skapdører og skuffer


Når du skriver inn et kjøkken, er en av de første tingene som fanger øynene skapdører og skuffer. Jo mer forseggjort materialene er, jo mer oppmerksomhet de kommandoen. Lære å bygge skapdører og skuffer er en måte å sikre hus at venner og familie vil kjenne igjen personligheten bygget innenfor disse møblene.

Bruksanvisning

skuffer

1. Mål bredden på den plass hvor skuffen skal installeres. Trekk fra hva skuffen rullesystem instruerer å gi deg bredden av skuffen boksen. I de fleste tilfeller er dette 1-1 / 16 tomme. For eksempel, hvis skuffeåpningen er 14½ inches, vil skuffen boksen må være 13-7 / 16-inches (se referanser).

2. Mål høyden av skuffen 3 ½ inches. Skjær de fire boks sider for hver skuff fra ½-tommers kryssfiner. Skjær en ¼-tommers spor i det for bunnen av skuffen ¼ tomme fra bunnen av skuffen boks deler.

3. Mål bredde av skapet. Gjøre dybden av skuffen boksen 2 til 4 inches kortere. En av de bestemmende faktorer i dybden av skuffen er glidesystemet som brukes.

4 Bygg boksen med det fremre og bakre stykker mellom vangene. Mål og kutt skuffen bunnen fra ¼-tommers kryssfiner. Bunnen vil måle 7/16 tomme smalere og kortere enn boksen. Fest tre merket delene sammen med trelim og boksen neglene. Slip den ¼-tommers nederst i sporene. Fest den siste boksen stykke å fullføre boksen.

5 Mål og kutt skuffefronten en tomme større enn skuffen åpning i begge retninger. For eksempel, hvis skuffeåpningen er 14½-for-4½ inches, skuffefronten vil være 15½-for-5½ inches. Plasser skuffen foran på ansiktet sitt, sentrere skuff boksen på den, og fest dem sammen med ¾-tommers treskruer.

Overlegg Doors

6. Mål åpningen for døren og tilsett 1-tommers til både lengden og bredden til overlappings dører. Dette betyr at de vil dekke åpningen av ½ tommers hele veien rundt. Skjær dørene fra ¾-tommers sponplater.

7 Del åpningen av to hvis det er større enn 24 inches. I tillegg trekker 1/16 tomme fra hver av dørene for å tillate plass mellom dem. For eksempel, hvis døråpningen er 30 inches, dividere med to og trekke fra 1/16 tomme fra hverandre, noe som gir deg to dører 14-15 / 16 inches bred.

8 Installer hengsler i henhold til produsentens instruksjoner. Den overlegg hengsel kommer i et par forskjellige stiler (se referanser).

Hint

  • Sand alle skuffedeler før assembly.Use high-density fiberboard hvis dører og skuffer kommer til å bli painted.Fiberboard bjørk og eik er også tilgjengelig for de som ønsker å farge og lakk.
  • Aldri heve bladet på bordet så noe høyere enn nødvendig for cut.Do ikke la elektroverktøy uten tilsyn i nærvær av children.Do ikke flekker eller maling i et uventilert område.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com