Hvordan søke Gloss i Stained furu tregulv

January 16

Pine er et mykt tre som er lett preget av tung fot trafikk. En høyglanset polyuretan belegg vil legge til en vakker glans til farget furugulv, mens på samme tid å legge til en sårt tiltrengt hard, beskyttende lag. Sand gulvet lett og deretter vakuum og rengjør grundig før påføring av uretan. Bruk en organisk gassmaske når du bruker polyuretan og sørg for god ventilasjon ved hjelp av vifter. Ikke gå på en nylig malt polyuretan gulv i minst 48 timer etter påføring.

Bruksanvisning

1 Tøm rommet helt og deretter lett sand på gulvet ved hjelp av en stang slipemaskin og 100-sandpapir. Ikke sand hardt nok til å fjerne flekken.

2 Støvsug hele gulvet. Ta deg god tid og gå over hver kvadratmeter av gulvet, inkludert langs alle baseboards. Bruk din organisk gassmaske for å beskytte deg mot støv.

3 Tørk gulvet med tack kluter for å sikre at alt støv og skitt er fjernet. Jo renere gulvet, jo bedre finish din kommer til å se.

4 Sett opp vifter i vinduene i rommet. Fans bør settes til å blåse luft ut av rommet. Jo flere fans og mer luftstrøm du kan lage det bedre. Tape eller pin elektriske ledninger til veggene for å holde dem fra gulvet.

5 Sett på organisk gassmaske og bruke den tiden når du søker polyuretan. Hell en liten mengde høyglans polyuretan beregnet for gulv nær et hjørne av rommet vekk fra døren. Bruk lammeull mopp å spre uretan jevnt over gulvet. Når sprer uretan alltid presse mopp mot et ferdig området. Hvis du plop din mopp til et ferdig området og deretter dra det mot deg vil det etterlate en linje på gulvet - men hvis du starter mopp på et tørt sted, og skyv den inn i en ferdig området er det ingen linje når du løfter moppen opp.

6 La første strøk av uretan tørke i minst 24 timer. Slip gulvet med 120 slipepapir på en stang sander. Hvis små "ruller" av uretan skrelle av gulvet som du er sliping, så uretan ikke er tørr nok, og må få lov til mer tid til å tørke før sliping. Etter sliping jevnt (spesielt sliping noen bobler i første strøk) tørke gulvet med tack kluter og deretter bruke en andre strøk av uretan å være forsiktig med å presse mopp fra et tørt område til en våt området for å unngå mopp linjer i gulvet.

7 La den andre strøk av uretan tørke i 24 timer. Sand den andre strøk av uretan med en eksentersliper bruker 150-sandpapir. Se etter områder med bobler eller andre defekter i uretan og sand disse spesielt godt. Støvsug støv nøye og deretter bruke bomull kluter sprayet med isopropanol for å tørke gulvet helt rent. Påfør et tredje strøk av uretan, er forsiktig med å tørke din uretan fra tørre områder i våtrom. La tredje strøk tørke i 48 timer før du går på den.

Hint

  • Hvis andre eller tredje strøk av uretan ser ut til å "rynke" som det tørker dette betyr forrige lag var ikke helt tørr før du brukt din neste strøk. Den eneste løsning er å la uretan helt tørr, og deretter sand med en gulv slipemaskin, starter hele prosessen på nytt.
  • Rengjør gulvet nøye og fullstendig mellom strøkene. Støv eller skitt blir permanent innebygd i uretan hvis ikke rengjort thoroughly.If i tvil om uretan har hatt nok tid til å tørke, feile på siden av forsiktighet og la ekstra tørketid.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com