Hvordan bygge en Seed-Starter Box for Kids

March 9

Hvordan bygge en Seed-Starter Box for Kids


Mange voksne gartnere starte frø innendørs i vinter for å produsere planter som er store nok til å plante når været varmes opp. Men starter frø innendørs som helst på året er en fin måte å lære barna om naturen. Mens butikker selger mange typer frø startere, er det ikke nødvendig å kjøpe en når du bare kan bygge en. Frø startere er laget av grunnleggende husholdningsartikler som barna kan sette sammen med minimal hjelp av en voksen.

Bruksanvisning

1 Finn en rektangulær eller firkantet plastboks minst 3 inches høy. Selv om hvilken som helst farge container vil fungere, klare bokser tillater barn å observere frøplante rot vekst.

2 Snu plastboks opp ned og lage minst 5 til 6 hull i bunnen for å gi vann drenering. Bruk en skarp kniv spiss, en isøks eller en 1/4-tommers borekronen. Voksne må utføre dette trinnet av sikkerhetsmessige grunner.

3 Spre avis på et bord og plasser oppbevaringsboks høyre opp i midten.

4 Cut åpne en pose med frø-start jord blanding og tillate barna å fylle boksen helt til blandingen når en tomme fra toppen felgen. Fortell barna til å jevne ut toppen av jorda, men ikke pakke den ned.

5 Spread frø pakker på bordet og la barna velge hvilken de ønsker å plante. Riv pakkene nøye og hell frøene inn i barnas hender.

6 Be barna å spre frøene på overflaten av jorda omtrent en tomme fra hverandre. Legging en linjal på jorda hjelper dem i å bestemme riktig avstand.

7 Les frøet pakke for å avgjøre hvor dypt å plante frø, som spenner fra ¼ tomme til en tomme. Plasser linjalen vertikalt på toppen av jord linje og har barna legge mer jord oppå frøene til jorda når riktig planting dybde.

8 Fyll en mugge med vann og hjelpe barna som hell i bare nok til å fullstendig dempe jord.

9 Riv av et stykke klar plastfolie og lever det til barnet, instruere dem til å dekke hele toppen av frø-starter-boksen.

10. Finn et varmt sted, for eksempel en vinduskarm, som er innen rekkevidde for barn, slik at de kan observere frø vekst daglig. Når frøene spire, de krever minst 6 timer sollys per dag.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com