Hvordan lage knockdown Texture Ceiling by Hand

August 4

Hvordan lage knockdown Texture Ceiling by Hand


En pro vegg behandleren skaper "knockdown" tekstur ved å tilføre gips materiale i en krusning måte til en overflate og deretter omtrent utjevning toppene av innstillingen rippel tekstur. Fagfolk spray denne gips sammensatt for en allover ensartet utseende, men de kan også bruke den for hånd for mer individualiserte overflate design. Gips gips slam er den vanligste typen av gips som brukes til å lage knockdown tekstur applikasjoner. Øv på teknikken et par ganger på skrap før bruk dine ferdigheter til taket, for å få mest mulig profesjonelt utseende du kan gjøre.

Bruksanvisning

1 Beskytt rommets gulv. Plasser tarps, plast og slipp kluter på alle gulvflaten. Trekk materialet lært. Rynker kan føre til at du snubler, eller få deg til å trekke materialet og avsløre gulv. Tape ned alt materiale til kanten av veggen med malerens tape eller maskeringstape. Ikke glem å drapere vegger med store plast ark. Tape plasten fast på alle kanter. Gips fra taket ditt arbeid kan falle og landet på en perfekt malt vegg.

2 Åpne bøtte med ferdigblandet sparkelmasse. Sørg for at produktet er fuktig og våt. Bland i en liten mengde destillert vann hvis gips ser eller føles tørr. Bruk en hånd drill med et vedlagt miksing verktøy som brukes for gips.

3 Ta tak i sparkelen i den ene hånden og sveiper en stor del av gips på bladet av sparkel. Hold sparkel selv med taket linje, deretter litt vinkel sparkelen så en langside av sparkelen er godt å berøre taket. Tørk av gips i tak før den har overført fra sparkel til taket.

4 stemple sparkel i den våte delen av gips og trekk den ut igjen for å lage topper og rygger. Bruk kanten av sparkelen å slå ned disse områdene, noe som skaper en grov tekstur utseende. Gjenta prosessen med å søke tekstur, stansing og slå ned toppene til hele overflaten er dekket.

5 La gipsen tørke om en dag. Sand av eventuelle store sandkorn eller løse deler av gips ikke fester seg til taket. Påfør et strøk med primer, la det tørke, og følger med to strøk med latex maling, la først tørke helt før du påfører andre.

Hint

  • Etter male knockdown tak, børste på en mørk umbra glasur for en antikk effekt. Glasur vil gi inntrykk av en gammel og distressed tak overflate som ser tiår gamle.
  • Bruk vernebriller for å unngå maling og murpuss drypper inn i øynene. Bruk stillas hvis tilgjengelig, i stedet for en stige, ved arbeid på store overhead prosjekter. Stillas er mer stabilt og minsker risikoen for fall.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com