Hvordan å demontere over bakken Pools

December 1

Hvis du planlegger et trekk eller bare ønsker å endre landskapet, demonterer aboveground bassenget vil kreve litt tid og hjelp. Få noen til å hjelpe og finne et tørt sted å lagre de deler med alt riktig merket. Hvis du bare ønsker å kvitte seg med bassenget, plassere en annonse som sier du selger den eller gir den bort og gjøre fjerningen en betingelse for transaksjonen.

Bruksanvisning

1 Fjern alle løse gjenstander fra din aboveground pool som stigen og flytende klorbeholder. Pass på at bassenget pumpen er koblet fra og ikke lenger.

2 Plasser en nedsenkbar pumpe i bassenget for å drenere vannet. Hold øye med pumpen, spesielt når bassenget er nesten helt utladet, slik at pumpen ikke er skadet. Denne prosessen tar vanligvis flere timer avhengig av hvor mye vann som er i bassenget.

3 Fjern pumpen når vannet er drenert.

4 Fjern de beste sete avsats deksler og avsatser fra rundt toppen av bassenget og sett dem til side for merking og lagring senere. Det kan være lurt hjelp av hjelperen fra dette punktet for å hjelpe demontere bassenget raskt.

5 Fjern de beste jernbane og snekker plater langs bassenget og sette disse bitene til side for merking og lagring.

6 Ta duken ut av bassenget etter at du fjerner alt av maskinvare fra toppen av bassenget. Dersom duken er i god stand, kan du lagre det og bruke det på nytt. Hvis det viser mye slitasje, bør du erstatte det.

7 Fjern veggen bolter og plassere dem i en merket oppbevaringspose.

8 Med assistentens hjelp, trekke i veggen av bassenget ut av bunnskinnene og rulle den opp så tett som mulig. Når du er ferdig, duct tape veggen slik at den ikke rulle.

9 Separat alle bunnskinnene og lagre alle svømmebasseng delene på et tørt sted med riktig merking, slik at du kan sette bassenget opp igjen på et senere tidspunkt.

Hint

  • Kontroller de demonterte delene for å se hvorvidt eventuelle behov for å bli erstattet. Ta kontakt med basseng produsenten for utskifting parts.The hele prosessen med demontering en aboveground pool kan ta en hel dag, med et flertall av tiden involverer drenering av bassenget.
  • Pass på at bassenget har nok vann til sugepumpe å betjene, ellers prosessen kan brenne opp motoren og skade pumpen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com