Hva er en dyne Trøst?

December 7

Hva er en dyne Trøst?


En dyne dyne er også kjent som en "kontinental lappeteppe." Teppet er mykt, fluffy og fordeler varmen godt. Sovende under en dyne dyne er vanlig i Skandinavia og Europa, og teppet blir brukt i USA også. I motsetning til en grunnleggende dyne fylt med bomull, dyne dyner gjøre bruk av en rekke fyllinger for å holde brukeren varm.

Definisjon

En dyne dyne er et mykt stoff pose fylt med dun, fjær, en kombinasjon av begge, eller med et syntetisk materiale. Dyne dyner er laget for å erstatte tradisjonelle sengetøy, for eksempel sengetøy og tepper. Den er enten plassert på en madrass eller brukes som en madrass. Sømmene skaper små firkanter som inneholder fyllet og holde det jevnt fordelt. Måten rutene også lage luftlommer og forsegle i varmen.

History of the dyne Trøst

Dynen dyne oppsto i Europa. Det ble populært i skandinaviske og europeiske land, som begynner så tidlig som det 14. århundre. Tidlig på, bare de rike kunne ha råd til slike senger, men av det 19. århundre, de fleste av klassene var i stand til å ha råd til dem også. Hvis en familie ønsket en dyne dyne, men kunne ikke råd til det, måtte de sy sine egne, spare opp til 50 pounds av fjær fra plukker. En dyne var - og fortsatt er - referert til som en "fjær seng" eller en "fjær madrass," fordi den erstattet både madrass og sengetøy.

I moderne samfunn, dyne dyne vanligvis ikke erstatte madrassen og alt sengetøy og er i stedet plassert på toppen av en madrass eller sengetøy.

Dyne Trøst Fylling

Tradisjonell fylling i en dyne dyne er gåsedun, dukke ned eller fjær. En litt billigere dyne er fylt med silke, ull, bomull eller allergen-fri syntetiske materialer. Ned fylling er den mest ettertraktede på grunn av sin evne til å beholde og fordele varmen uten å legge for mye vekt på teppet. Ned fylling utvider med en kroppens varme, fangst det og varmes opp til flere ganger sin opprinnelige temperatur. Den beholder varmen bedre enn andre fyllinger, men de andre fyllinger fortsatt skape en varm og koselig teppe. På grunn av dette, er dyne dyner ofte brukt i de kalde vintermånedene og lagret bort i løpet av de varme sommermånedene.

Dyne Trøst Care

Ta godt vare på dyne dyne så det varer og alltid lukter friskt. Før første gangs bruk, sette dyne ute i en solrik beliggenhet for å la det luft ut, eliminerer uønsket lukt fra ned eller fjær. Gjør dette så ofte som nødvendig for å friske talsmannen. Det kan være lurt å investere i et dynetrekk, som omslutter dyne, beskytter den mot flekker. Ved behov, ta teppet til en tørr rengjøringsmidler å ha det profesjonelt renset. Pakk dyne i en lys bomull eller bag for oppbevaring. Oppbevar den på et tørt sted.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com