Spring Bruk av Bone Meal til tulipaner i sone 5

June 27

Spring Bruk av Bone Meal til tulipaner i sone 5


Tulipaner (Tulipa spp.) Er en av vårens mest fargerike showstoppere. Mens de er hardføre planter og ofte vokser godt, i hvert fall for et par år, uten gjødsel i det hele tatt, bidrar jevnlig gjødsling tulipaner holde seg frisk og levende år etter år. Mens beinmel er et godt tillegg til planting sengen på en årlig basis, bør du gjøre det i høst, ikke våren.

Mange typer Tulipaner

Medlemmer av liljefamilien (Liliaceae), tulipaner er vinter hardfør i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 3 til 8. Det finnes mange typer av tulipan delt inn i 15 forskjellige grupper eller avdelinger. Disse inkluderer slike kallenavn som Single Tidlig konsernet, med enkle blomster på 10- til 14-tommers stammer blomstringen i tidlig til midten av våren, eller Double Late Group, med doble blomster på 14- til 24-tommers stammer i slutten av våren. Uansett hva deres klassifisering, tulipaner foretrekker fruktbar, godt drenert jord i full sol, og en settedybde på mellom 4 og 8 inches.

Fordeler med Bone Meal

Laget av dehydrert og avfettet bein av dyr, er beinmel laget av dyrebein som har blitt malt opp å danne et pulver. Det er naturlig høy i mineraler som fosfor og kalsium og spormengder av andre elementer som planter utnytte så vel som dyr. På grunn av at du legger kjøttbenmel til planting senger fungerer godt som gjødsel for tulipaner og mange andre typer pære.

Fall Best for Bone Meal

Tulipaner er vanligvis plantet i høst for våren vekst. Ved planting dem, bland en dusting av beinmel i jorden i bunnen av deres plantehull, og deretter plassere pærer på toppen. Hvis du holder pærer i samme seng år etter år, legger kjøttbenmel sammen med en balansert gjødsel som 10-10-10 med en hastighet på 2 kopper beinmel og 5 ss gjødsel per 10 kvadrat. Den beste tiden å gjødsle i et kaldere område som sone 5 er før bakken fryser slik at du fortsatt kan jobbe jorda.

Oppfølging i Spring

I løpet av våren, bør du gjødsle tulipaner å sørge for at de vokser og blomstrer godt. Benmel, men fungerer som regel bedre i høst, fordi den ekstra boost av gjødsel om våren kan ofte bli for mye mens anlegget er i vekst, og oppmuntre rot råtne. Bland i samme mengde av samme løselig gjødsel som du har lagt til i høst, men sørg for å gjøre det mellom utseendet av skudd og før utseendet av blomster, vanligvis slutten av april eller begynnelsen av mai i kaldere områder som sone 5.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com