Møbler Refinishing Bøker

April 23

Møbler Refinishing Bøker


Enten Fornyelse det opprinnelige utseendet av stykket eller puste nytt liv i en gammel brikke, kan lakkering være en givende opplevelse som forlenger levetiden på møblene dine. Lakkering møbler krever riktig tid, krefter og kunnskap. Flere gode bøker er tilgjengelige for å lære leserne hvorfor og hvordan av lakkering møbler.

Møbler Reparasjon og lakkering (Ultimate Guide)

Dette tillegg til "Ultimate Guide" serien er skrevet av Brian Hingley og inneholder trinnvise instruksjoner for å gjenopprette gamle ferdig eller fornye møbler med nye utførelser. I tillegg inneholder boken en rekke strukturelle reparasjonsmetoder for eldre stykker. Ifølge The Midwest Book Review, The Ultimate Guide Møbler Repair & Refinishing "er skrevet av en erfaren møbler reparasjon ekspert i en vennlig og uformell stil som leserne vil finne klare, informativ og tilgjengelig." Denne boken er utgitt av Creative Homeowner Press.

Møbler lakkering i en klasse for deg selv

Publisert av Log Cabin Books i 2004, Møbler lakkering i en klasse for deg selv skrevet av ekspert refinisher Marge Van Slyke. Boken inneholder grundige forklaringer på hvordan du kan gjenopprette møbler laget av mange forskjellige materialer, inkludert opplæring på sliping, beising og reparere gamle møbler. Ifølge Neill Bullock av Mohawk Finishing Produkter, "Marge er nøye på detaljer kommer gjennom i denne boken! Hun bruker i dybden forklaringer, men holder det gøy."

Wood Møbler: Etterbehandling, lakkering, reparasjon

James E. Brumbaugh møbler omlakkering guide, Wood Møbler: Etterbehandling, lakkering, reparasjon, er en av de beste for de absolutte nybegynnere. Denne boken, utgitt av T. Audel i 2007, introduserer nybegynnere til verktøy og forsyninger som emaljer, voks og selv riktig sikkerhetsutstyr. Dette volumet inneholder også trinnvise instruksjoner om hvordan du bruker finer, beis og lakk, og inneholder instruksjoner for å fullføre flere grunnleggende reparasjoner.

Weekend refinisher

The Weekend refinisher, utgitt av Ballantine Books i 1989, er skrevet av Country Living spaltist Bruce Johnson. Satser mer på lakkering stykker i hjemmet, inkluderer denne boken diagrammer, tabeller og steg-for-steg instruksjoner om reparasjon og omlakkering metoder ved hjelp av vanlige husholdning materialer. Publishers Weekly sa: "Alle som er ivrig etter å gjenopprette et kjært møbel vil ønske dette lesbar og informativ guide." Denne boken inneholder informasjon om riktig ventilasjon og sikkerhet.

Restaurering oppskrifter: En Paint Oppskrifter Book

Restaurering Oppskrifter skrevet av James Bain og utgitt i 1999 av Chronicle Books, er en del av malingen Oppskrifter serien. Denne boken fokuserer på males på nytt og re-lakkering møbler og inneholder detaljerte og illustrerte instruksjoner for 21 konkrete prosjekter som kabinett, bord og stoler.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com