Hvordan terrassen en hage Slope

February 24

Hvordan terrassen en hage Slope


Hvis hagen din inneholder mye bakker, kan det begrense hvor mye plass du har til å plante hager eller blomsterbed. Du kan løse dette problemet ved å lage en terrasse i hagen din. En terrasse er et flatt område skåret inn i en åsside, som ofte brukes for å gi en visuell overgang mellom en bygning og de naturlige omgivelsene. Dette er en arbeidskrevende prosjekt som kan gi en dramatisk endring i utseendet på din hage.

Bruksanvisning

1 Mål stige og kjøre av skråningen hvor du bygger terrasser. Kjøringen er den horisontale bredden av skråningen. Økningen er høyden av skråningen fra topp til bunn.

2 Beregn antall terrasser ved å dele økningen av høyden på hver terrasse. Hvis kjøringen er 12 fot og økningen er 6 fot, for eksempel, kan du bygge tre 12-fots lange senger som er hver 2 fot høy.

3 Plasser tømmer i bunnen av bakken og kjøre en kanter spade i bakken omtrent en tomme vekk fra tømmer på begge sider. Fjern tømmeret etter at du har scoret bakken.

4 gravingen mellom rillelinjene som er lik halve høyden av tømmeret. Nivå og tamp jorden ved bunnen av grøften.

5 Bor hull hver 2 fot gjennom bunnen tømmer en 1/4-tommers spade bit. Sett tømmeret i grøften med hullene peker rett opp.

6 Drive armeringsjern gjennom hullene i tømmer og minst en fot i bakken med en slegge. Skjær overflødig armeringsjern fra toppen av tømmeret med en baufil.

7 Legg en andre løpet av landskapet tømmer på toppen av den første, svimlende dem slik at skjøtene ikke er på linje. Bore hull og installere lengder av armeringsjern for å holde tømmeret på plass.

8 Dig tilbake omtrent midtveis i bakken og flytte jord fram til å møte tømmerveggen du bare konstruert. Nivå jord i forberedelsene til neste terrasse.

9 Dig annen grøft på forsiden av denne terrassen, tamp jord, og kutte tømmer til å passe i to lag; dette vil være foran grensen til den andre terrassen. Bore hull og installere armeringsjern som før i trinn 5 og 6 for å holde tømmeret på plass.

10 Grav bakken for tredje terrasse og gjenta prosessen til å installere landskapet tømmer for å gjøre fronten grensen av din terrasse på toppen.

11 Legg matjord og anlegg som ønsket.

Hint

  • Juster antall terrasser som ønsket å passe høyden på skråningen.
  • Bruk vernebriller ved saging og boring av tømmer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com