DIY Pool House

April 5

DIY Pool House


En DIY basseng hus er et prosjekt som vil gi stor glede når du får det ferdig. Imidlertid er foretaket utfordrende og krever en rekke ferdigheter, inkludert betong, snekker, VVS og elektro for å fullføre prosjektet. Hvis du ikke har alle de ferdighetene du trenger for å få hjelp av en venn eller et familiemedlem. Du kan også kontrakt ut den delen av jobben. Vanligvis vil planene må godkjennes av den lokale bygningen avdeling. Du vil også være nødvendig for å få byggetillatelse før du kan starte jobben.

Foundation og innlegg

Det er to måter du kan nærme bygge grunnlaget for bassenget huset. Du kan enten helle et betongfundament eller bygge en kortstokk-lignende grunnlag for strukturen. Uansett hvilken metode du velger, finne ut hva frost linje er for regionen der du bor. Frost linje vil avgjøre hvor dypt du trenger å grave i bakken når du installerer dekk fundamenter til de verv eller betongplater.

Hvis du bestemmer deg for å helle en betongplate, husk at du må sette 4-tommers med 4-tommers innlegg og installere VVS. Følg lokale forskrifter for å installere disse komponentene. Vanligvis må du installere ett innlegg for hver 8 fot rundt omkretsen av bassenget huset. Grave nok jord, slik at du kan legge til ca 4 inches av grus. Sørg for at du installerer en dampsperre også. Bruk 6 mm plastfolie.

vegger

Bruk 2-tommers med 4-tommers trelast å ramme veggene. Avgjør om du vil stenderne 16 eller 24 inches på midten. På senteret er det midt mellom to stendere. Bruk den grove åpninger for alle vinduer og dører. Vegger delene må være rett før du fortsetter med taket innramming. Påfør gips på den indre veggen når du har fullført den grove-in for strøm og avløp. Avslutt utvendig med kryssfiner og ytterkledning.

Tak

Den enkleste takkonstruksjonen er en gavl eller A-frame typen tak. Du må installere en åskam bord i midten av bassenget huset fra ende-til-ende og fest sperrene. Vanligvis er 2-tommers med 8-tommers planker brukt for ryggen styret og sperrene. Mønet Styret skal justere sperrene. Endene av bjelkene hviler på toppen av veggseksjonene. Dekke taket med kryssfiner og påfør et filt underlag. Installer helvetesild eller asfalt roll taktekking materiale.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP

Nå som bassenget huset er vedlagt, kan du male veggene, installere vinduer, dører og eventuelle trimming. Bruk en vanntett belegg som flis eller gummi for å fullføre bassenget huset gulvet. Sett i utsalgssteder, brytere, inventar og utstyr.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com