In-Gulvvarme Vs. radiatorer

April 11

In-Gulvvarme Vs. radiatorer


In-gulvvarme og radiatorer varme boliger i svært ulike måter. Før du investerer i den ene eller den andre, bør et hus vite fordeler og ulemper ved hver oppvarming mekanisme for å finne ut hvilken som er det riktige valget for henne hjem.

In-Gulvvarme

In-gulvvarme, også kjent som strålende oppvarming, er installasjon av varmeenhet under en hel gulvplass for å varme et hjem. To hovedtyper av strålende oppvarming er elektrisk strålende og vannbåren strålende. Electric strålende brukes vanligvis for individuelle rom, mens vannbåren varme vanligvis involverer oppvarming en hel hjem når kokende vann pumpes gjennom en rekke rør som er skjult i betong.

radiatorer

Radiatorer i hjemmet kan enten være bærbar eller bygget inn i huset. Enheten fungerer som en varmegenerator for å varme opp et rom, selv om det ikke er ansett som den mest effektive form for oppvarming som radiatorer distribuere varmen fra bare ett poeng, i stedet for å fordele det over et stort område.

Sammenligning

For i-gulvvarme, er varmen fordeles over et stort areal, noe som betyr at temperaturen kan være lavere enn hva som ville bli satt på en radiator for å oppnå samme mengde varme. Men i-gulvvarme kan stole tungt på bevegelse av luften i rommet for å sirkulere varmen. Installasjon av in-gulvvarme kan også innebære en masse dyre hjem renovering.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com