Naturlig Beetle Control på grønnsaker

April 17

Ifølge Brooklyn Botanic Garden, inkluderer naturlige måter å kontrollere biller i grønnsakshagen ved hjelp av mikrobielle plantevernmidler, insekt såper og botaniske insektmidler som neem, sabadilla, og rotenon.

mikrobielle plantevernmidler

Mikrober som bakterier og sopp kan drepe biller og andre insekter ved å forårsake sykdommer i dem. En bakterie som heter Bacillus thuringiensis (BT), som lever i jord, dreper selektivt bladbiller som spiser den. Se etter spray, granulater eller støv som inneholder BT.

insecticidal Såper

Insecticidal såper i sprayform drepe større insekter som japansk biller på kontakt og forårsake liten skade på fordelaktige insekter eller mennesker. De spray fungere for de fleste grønnsaker.

rotenon

Rotenon støv, en av de eldste botaniske eller plante insektmidler, består av bakken opp røttene av en søramerikansk plante som heter lonchocarpus. Rotenon dreper bladbiller og andre insekter ved kontakt, samt ved å forgifte dem. Det kan også skade dyr og har høyere toksisitet enn de fleste botaniske og vanlige syntetiske plantevernmidler.

sabadilla

Sabadilla støv fra sabadilla frø fungerer også som en kontakt og mage gift på insekter som den meksikanske bean billen. Bruk sabadilla på agurk, neper, kål, sennep, kålen og bønner. Bruk støvmaske ved søknad sabadilla å hindre irritasjon i luftveiene.

neem

Neem spray, blant de tryggeste botaniske insektmidler, kommer fra ekstrakter av neem tre frø. Neem ser ut til å ta motet fra biller fra fôring på bladene samt påvirker hormoner de trenger for å utvikle. Bruk den på en hvilken som helst spiselig plante.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com