Kan jeg male over gips med Water Damage?

May 19

Kan jeg male over gips med Water Damage?


Gips er mye lettere å reparere enn gips. I de fleste tilfeller velge riktig grunning og maling kombinasjonen gjør veggene ser så god som ny. Med litt ekstra innsats, kan du også forbedre gips reparasjon med en strukturert overflate for å forbedre ditt hjem innredning.

Lead Paint

Hvis din hjemme ble bygget før 1980, det er en sjanse det var malt med bly maling. Før du tar noen ekstra skritt, kjøpe en profesjonell ledelse test kit fra en jernvarehandel, maling butikk eller hjemme. Lead malingsrester er giftig for mennesker og dyr, og særlig er farlig for små barn. En økonomisk kit som lar deg sende malingsprøver innsamlet fra hjemmet til en profesjonell testlab gir den mest nøyaktige resultater.

Skadet Plaster og Paint

Ved hjelp av en engangs plast sparkel, fjerner du forsiktig løs puss og noen besatt plaster som har dannet en tørr, sprø hud over veggens overflate. Ikke bruk en karbid maling skraper eller andre verktøy som ville være vanskeligere enn sunn gips, fordi du ikke ønsker å fjerne noe mer av veggen enn du faktisk trenger å fjerne.

Prime og Fyll

Påfør hvit pigmentert skjellakk primer til de skadede områdene. Den skjellakk soaks i gips porer og bedrifter opp ømme overflater mens de skjuler rest vann flekker. Etter grunning de skadede områdene, påfør et tynt lag av ferdigbetong sparkelmasse til å fylle eventuelle grunne hulrom i veggen overflate. Når fugeforbindelse har tørket, anvende flere tynne lag etter behov. Glatt de endelige lag av forbindelsen med en bred sparkel til veggens overflate vises nivå. Bruke en slipeblokk for å jevne ut eventuelle ujevnheter, og deretter bruke en annen strøk av primer til den nylig reparerte område av veggen.

Akryl Latex Paint

Påfør en 100 prosent akryl latex maling på veggen. Det er ikke nødvendig å prime uskadet partier av veggen, med mindre den siste lag med maling var en alkyd-baserte belegg. Din maling butikken kan blande texturizing tilsetningsstoffer til top coat mens blending i fargen. Bruk av en strukturert maling gir en attraktiv dimensjon til veggen mens de skjuler hva uregelmessigheter kan forbli i gips overflaten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com