Hvordan Paint Trailer Hus Skap

April 30

De fleste trailer huset skap er laget av pressede plate, som består av tynne lag av treverk presses og limes sammen med lim eller harpiks. Noen skap er laget av sponplater, som er like og kan inneholde papirfibre eller chipped tre. Vanligvis er skap dekket med trefiner å gjøre dem vises mer som ekte tre. Presset bord eller sponplater skap er mer porøs enn vanlig tre og krever spesiell forsiktighet for å hindre fordreining eller peeling.

Bruksanvisning

1 Fjern knotter, skuff trekker og hengsler fra skapene. Hvis mulig, flytte skapdører til et stort, godt ventilert sted. Spre dørene på en plast klut.

2 Bruk maskeringstape eller malerens tape til områder av gulv eller vegger som oppfyller skap.

3 Scrub skap og dører med varmt vann og oppvaskmiddel. Skrubbing fjerner fett og smuss, og gjør forberedelser for maling enklere.

4 Sand skap med fint sandpapir. Sand akkurat nok til å fjerne blank finish; ellers, maling vil ikke holde seg.

5 Bruk en lett fuktet klut til å tørke bort støv forårsaket av sliping. Tørk skap grundig, skylling duken så ofte som nødvendig.

6 Male skaprammer med latex primer ved hjelp av en maling valse eller høy kvalitet pensel. La malingen tørke i minst 24 timer, og deretter bruke en andre strøk.

7 Paint ene siden av skapdører med latex primer. La malingen tørke grundig, deretter snu dørene og male den andre siden. La dørene til tørr, deretter bruke en andre strøk på begge sider.

8 Male skaprammer og dører med høy kvalitet oljebasert eller latex emalje maling, med de samme maleteknikker.

9. Påfør et andre strøk om nødvendig. Hvis skapene er riktig primet, er ett strøk ofte nok.

10 Fest hengslene, dører og knotter eller skuff trekker.

Hint

  • Olje-basert maling tørker med en glatt, hard overflate. Latex maling er lettere å rydde opp, men er ikke like holdbart som oljebasert maling.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com