Typer Dwarf Flowers

April 15

Typer Dwarf Flowers


Dverg blomsterarter er ideelt for å skape lave sveip av lys farge langs gangveier og rundt blomsterbed. Små blomster pleier å gå seg vill blant de større typene i et aktivt hage. Sette dem fra hverandre fører øynene mot disse fargerike blomster. Økende dverg blomsterarter ligner voksende høye varianter. Sørg for at de har tilstrekkelig vann, mat og lys.

Dwarf wakerobin (Wood lilje, Trinity blomst)

Dvergen wakerobin er en staude som vokser best i delvis eller full skygge. Planten vokser fra seks til tolv inches og har vakker lilla, lavendel og hvite blomster. De blomstrer om våren, i skogshage.

Dwarf blå stjerne (Short stack)

Dwarf blå stjerne blomster er blå. De vokser i tidlig på våren i full sol til delvis skygge. De krever lite vann så er ideelle i ørkenen rock hager. Blomsten vokser i klynger seks til tolv inches høy.

Dwarf vanlig salvie (Minimus)

Dvergen vanlig salvie er smal, velduftende og vokser fra 15 til 18-inches høy. Sent på våren, forsommeren blomstrer kommer i nyanser av blått, lilla og lavendel. Dette tørke-tolerant anlegget er ideell for ørken og hytte hager.

Dwarf kirsebær rose (indisk karse, Nasturtium)

Denne årlige vokser 12-inches høy og 12-inches bred. Blomstene blomstrer tidlig i høst, tidlig sommer, sent på sommeren, og høsten, og den blomstrer er kirsebær rødt. Anlegget ser mer ut som en urt og er ideell for hengende kurver.

Sonata Dwarf Mix

Sonaten dverg blanding blomst vokser i klynger som et bunndekke. Den årlige har rosa og hvite blomster og vokser best i bare fullt Søn Anlegget er tørke-tolerant og tiltrekker seg sommerfugler.

Dwarf japansk berberis (Golden Nugget)

Dverg japansk berberis er en invasiv og aggressiv busk. Den har en vakker burgunder farge blad med gule blomster. Anlegget vokser best i full sol til delvis skygge og lys vanning. Den når til 12 inches høy og vokser en til tre fot bred.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com