Digital Termostat vil ikke fungere

May 24

Digitale termostater representerer kontaktpunkt mellom de fastboende og hjem oppvarming og kjølesystem. Termostater, digitale eller ikke, er rett og slett temperaturbrytere. En digital termostat avtaler med to temperaturer, innstilt temperatur og romtemperaturen. Mange huseiere tror deres termostaten er ødelagt når det er faktisk et problem med varme eller kjøling systemet selv, eller ikke en ødelagt termostat, men et mindre problem med det.

Bruksanvisning

1 Kontroller strømforsyningen for termostaten. Vær sikker på kretsbryteren ikke er utløst, og at strømbryteren til enheten, vanligvis plassert i nærheten av aggregatet, ikke er slått av.

2 Kontroller at de riktige batteriene er satt i termostaten og er i orden. Mange digitale termostater har AA eller AAA-batterier for å betjene bakgrunnsbelysning. Hvis systemet krever litiumbatterier, gjøre visse alkaliske de ble ikke installert.

3 Slå av strømmen og åpne termostaten dekselet med en liten skrutrekker. Støv interiør med en liten pensel. Tas hensyn til alle utkast kommer fra bak termostaten. I så fall kan du legge til en liten bit av isolasjon.

4 Kontroller tilkoblingene inni termostaten, og pass på at ledningene ikke ser frynsete og er riktig tilkoblet. Stram tilkoblingene, og sett på dekselet.

5 Sjekk tastaturet hvis knappene ikke reagerer. Hvis dette er problemet, er tastaturet trolig låst. I dette tilfellet, er alt du trenger å gjøre trykk MODE og OPP og NED samtidig for å låse den opp.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com