Hvordan å gjøre Creme Skap med en kopp kaffe Glaze

March 17

Hvordan å gjøre Creme Skap med en kopp kaffe Glaze


Kaffe og creme er ikke bare en morgen drikke, det er også et antikt teknikk for skap. Det innebærer å male med en grunnfarge og deretter legge en farget glasur over toppen av malingen. Legg noen ny maskinvare, og du kan ende opp med det som ser ut som et helt nytt kjøkken. Bare du vil vite forskjellen. Du kan finne forsyninger for dette prosjektet på mange hardware og Oppussing butikker.

Bruksanvisning

1 Fjern dører og skuffer fra skap. Fjern alle trekk eller knotter fra dører og skuffer. Dette vil gjøre maleri og glass prosessen gå mye glattere. Ha et sted klar hvor du kan legge alt ut til å fungere på den.

2 Rengjør alle utvendige flatene på skap med all-purpose avfettingsmiddel. Dette omfatter dører og skuff som du tidligere fjernet. La alt tørke.

3 Mask av området rundt skap med plast dråpe klut og blå malere tape. Dette vil bidra til å holde maling fra å gå der det ikke burde. Hold tape linjer rette og stramme til skapet uten å berøre kabinettet.

4 Tørk alle overflater som du vil male med sliping svamp. Dette forbereder overflaten for maling, og vil gjøre malingen vare lenger. Tørk bort alle sliping rester med tack klut. Denne duken vil føle litt klissete, og det er. Det er også hva som vil sørge for at alle de fine slipepartikler ikke ender opp i lakken.

5 Paint alle flater med creme-farget maling. La tørke. Hvis du må, legge til et annet strøk på dette punktet. Den smale roller fungerer godt for dette programmet. La tørke igjen, hvis du har lagt andre strøk.

6 Ta på hansker før påføring av glasur. Bruk skum pensel til å påføre glasur, jobber det inn i alle kriker og kroker av skap, skuffer og dør fronter. Hovedsak, uansett hvor du legger maling, sette glasur. Bruk en ren, lofri klut til å tørke bort flekken. Selv om dette virker mot sin hensikt, er det faktisk hvordan du får det kaffe og creme se til skap. Fillene vil få full av glasur raskt, så endre dem ofte. La glasuren tørr.

7 rehang skapdører og setter skuffer. Re-feste maskinvare eller installere ny maskinvare. Fjern all maskering.

Hint

  • Noen glasurer krever fortynning, så sjekk instruksjonene før bruk.
  • For å gjøre skapene lettere å re-montere, lage et diagram av kjøkkenet. Antall alle skapdører og skuffer, og merk tallene på dører og skuffer som du fjerner dem.
  • Påfør en matt, semi- eller full glans lakk på toppen av glasuren når det er tørt, hvis ønskelig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com