Instruksjoner for Heat & Glo

May 5En Heat & Glo peisinnsats er en gassdrevet peisinnsats. Det er installert i en vanlig peis med pipe. Fordelen med denne type ovn er at det ikke brenner selve veden, og varmer opp rommet effektivt og ordentlig. Når Heat & Glo innsats er installert, er det et bestemt sett med instruksjoner for å følge for å betjene peisinnsats. Unnlatelse av å følge instruksjonene kan føre til alvorlig personskade eller skade på peisen eller ovnen innsats.

Bruksanvisning

1 Ta loggene fra emballasjen. Sett jernet logaritme inne i Heat & Glo peisen. Inspiser loggene. Det bør være en stor log, en lang rett log, en kort logg og en gaffel logg.

2 Plasser stor log over log base slik at den berører tappene på hver side av risten. Plasser den lange loggen foran den store log forlate et mellomrom mellom de to loggene. Still liten loggen på høyre side av den lange loggen. Plasser delte logg på toppen av den korte loggen og stor log i en vinkel med den delte siden hviler på den store log.

3 Finn kontrollboksen på siden av bunnsiden av enheten. Slå av strømmen til enheten. Vri gassknappen til "Off" posisjon.

4 Finn piloten lyset under stokkene nær hovedbrenneren inne i forbrenningskammeret. Vri gassknotten mot urviseren til "Pilot" posisjon. Trykk på knappen og hold. Trykk på den røde piezo-knappen flere ganger til kontrollampen tennes.

5 Vri gass knotten mot klokken til "On" posisjon. Vri brenneren bryteren til "On" posisjon. Lukk tilgangs grillen og fronten av Heat & Glo brennkammer. Slå på strømmen til enheten.

Hint

  • Hvis du lukter gass eller har noen problemer belysning piloten lys, ta kontakt med en tjeneste profesjonell så snart som mulig. Ikke prøv å tenne ovnen når du lukter gass, da dette kan føre til en eksplosjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com