Landskap Design Ideer for Pacific Northwest

February 18

Landskap Design Ideer for Pacific Northwest


Ditt hjem er ditt slott. Gjør det snakk om byen ved å plante en iøynefallende landskap. Klimaet i Pacific Northwest består i hovedsak av en oseanisk klima med kjølige somre og milde vintre.

trær

Trær lage et godt grunnlag for noen landskapet design. Deres størrelse og løvverk legge visuell interesse til utendørs i ditt hjem.

Løvtrær legge endrer farge til naturen som de pleier å ha vakre blomster i løpet av våren, frodige grønne blader i sommermånedene og fantastisk pops av farge i høst. Løvtrær som gjør det bra i Pacific Northwest inkluderer lønn, Pacific dogwoods, Pacific krabbe epler og Oregon hvite eiketrær.

Bartrær gi retningslinjer for verftet, samt farge og visuell interesse gjennom alle fire årstider, som de beholder sin grønne hele året. Vurdere å plante Douglas gran, vestlige røde sedertrær og yews.

busker

Busker er også legge interesse til landskapet samtidig som det gir privatliv, samt skille din eiendom linje. Busker som gir sesongens farger gjennom blomster og blader som du kan vurdere planting inkludere sump rose, havet spray og rød-vidjer Dogwood. For året rundt grøntområder, anlegg Pacific rhododendron, eviggrønne Huckleberry eller einer.

blomster

Du vil utvilsomt ønsker å innlemme blomster i landskapet design, som de bidrar til å forskjønne og myke opp selv de mest robuste land. Velg stauder og sommerblomster som vil legge farge til hagen din fra høsten til våren. Stauder som gjør det bra i klima av Pacific Northwest inkluderer Shasta tusenfryd, georginer, kusymre og kardinal blomster. Hvis du ønsker å endre utseendet på landskapet fra år til år, bør du vurdere å plante årlige blomster. Alternativene inkluderer Impatiens, zinnia, stemorsblomster og petunia.

Varmeelementer

The Pacific Northwest er kjent for å oppleve kjølige kvelder. Fortsett å nyte utendørs stue ved å bringe varmeelementer inn i landskapet design. En brann pit eller en chiminea er et perfekt tillegg til en bakgård landskap, hvor du og din familie og venner kan samles rundt for å holde varme og steke marshmallows. Du kan velge en butan eller utendørs elektrisk ovn for å varme opp en veranda eller en kortstokk.

Tilbehør

Tilbehør hjelpe fullføre utseendet og knytte alt sammen. En solur legger arkitektonisk interesse til landskapet og er en morsom måte å fortelle tid når utendørs. Hengende fuglebrett fra trærne vil bidra til å tiltrekke fugler, og bringer mer naturlig skjønnhet til din hage. En vann-funksjonen, for eksempel en fontene eller en dam, vil legge til visuelle, samt auditive, interesse for hagen din.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com