Hvordan rense lukt fra Pet urin

November 28

Hvordan rense lukt fra Pet urin


Hvis du har et kjæledyr, har du sannsynligvis ryddet opp en god del av urin fra møbler og gulv. Noen ganger urin lukten er vanskeligere å fjerne enn flekken og kan somle i flere uker. Unngå dette ved å fjerne urin lukt umiddelbart etter at du har fjernet urinen flekken. Hvis du ikke gjør det, risikerer du av urin lukt trengende dine møbler og gulv. Hvis du lar den sitte for lenge lukten kan bli et fast innslag i hjemmet ditt. Forhindre disse problemene ved å trene ditt kjæledyr til å urinere på bestemte steder og til visse tider.

Bruksanvisning

1 strø bakepulver over området som har lukt av pet urin.

2 Bland en kopp vann med en kopp hvit eddik hvis området du fjerne urin fra er ikke vann sensitive. Hell blandingen i en sprayflaske.

3 Mist natron med eddik løsning hvis området ikke er følsomme for vann. Misting natron lett vil forbedre sin evne til å plukke opp lukt. Hopp over dette trinnet hvis kjæledyret har tisset på semsket eller vann følsomme møbeltrekk.

4 La natron sitte på området over natten. Baking soda vil absorbere kjæledyr urin lukt fra området.

5 Støvsug natron i morgen.

Hint

  • Hold kjæledyr og barn unna området der du har stenket natron. Rengjøringsmidlene er ikke-giftig for dyr og barn, men de kan gjøre en rot hvis tuklet med.
  • Bruk denne renseprosessen for å rengjøre møbeltrekk, gulv og tepper, og justere den avhengig av om overflaten er vannfølsom.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com