Slik reparerer Cracked Vinyl på en dekket Wood Pool Deck

November 16

Slik reparerer Cracked Vinyl på en dekket Wood Pool Deck


Vinyl er en plast sammensatt med et bredt spekter av bruksområder i industrielle og kommersielle markeder. Det finnes i to vanligste formene: polyvinylklorid, forkortet og bedre kjent som PVC, som brukes til alt fra rørlegger til isolasjon, og vevet tilbake vinyl, som er ofte funnet i bilens interiør og på bassengkanten lenestoler. Hvis venstre i solen for en lengre periode, kan vinyl blir sprø og sprekker. Uansett hvilken type vinyl på dekket tre bassengkanten som trenger reparasjon, er reparasjonen rask og enkel.

Bruksanvisning

1 Sand kantene av crack og området rundt lett med en pute av fin-sandpapir. Dette vil tillate bedre adhesjon av vinyl sement.

2 Tørk vinyl støv eller rusk fra sprakk med en våt klut for å sikre en ren obligasjon. La området tørke helt.

3. Påfør flere stykker av maskeringstape til baksiden av den del av vinyl. Tapen hjelper til å holde den vinyl sementen på plass og lar kantene av sprekken til bindingen samtidig som den setter. Dette gjelder vinyl hvor ryggen kan enkelt nås (for eksempel baksiden av en lounge stol støtte stropp).

4 Sett på et par hansker. Spre en generøs mengde vinyl sement over sprukne området, belegg kantene og området rundt er tilstrekkelig. Bruke et plast spre verktøy for en ryddig belegg av sement. Tillate sementen å tørke og herde i flere timer.

5 Fjern maskeringstapen fra baksiden av vinyl stykke når sementen har herdet. Slip sement glatt med en frisk pute av fin-sandpapir.

6 Paint reparerte området for å matche fargen på den opprinnelige vinyl, hvis ønskelig. La malingen tørke i flere timer.

Hint

  • Bruk hansker mens reparere sprakk vinyl. Vinyl sement kan være farlig for huden din.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com