Hvordan lage Isolert Gardiner

November 7

Uansett hvor du bor eller hva din økonomiske status er, kan du ha nytte av å kutte oppvarming og / eller kjøling kostnader i deres hjem. I tillegg til å plukke opp tips fra en lokal elektrisk og / eller fyringsolje selskap, kan du også gjennomføre noen av dine egne Oppussing strategier eller prosjekter. Et slikt prosjekt er å lage isolerte gardiner til å henge i vinduer og skyvedører, for å bidra til å holde ut både sterk varme om sommeren og chilling kaldt om vinteren. Gardiner kan gjøres fra innkjøpt stoff, ark, eller forhåndslagde gardiner med en termisk fôr stoff lagt til dem. Resten av denne artikkelen vil gi en kort oversikt over hvordan du kan lage dine egne isolerte gardiner. Begynn å spare penger i dag!

Bruksanvisning

Hvordan lage Isolert Gardiner

1 Mål alle vinduene og gjøre sjekklisten.

2 Kjøp ditt valg av forhåndslagde gardiner, duk eller stoff lengde, samt termisk fôr stoff.

3 Mål nøyaktig: Hvis du bruker forhåndslagde gardiner, måle og klippe den termiske stoff til å passe. Hvis du bruker ark eller stoff, måle og kutte to til tre ganger bredden av vinduet og legge til ca 8 til 12 inches for lengden. Skjær den termiske stoff til å passe.

4 Match feil sider av termisk stoff til feil side av gardiner / sengetøy / stoff, slår under alle rå kantene to ganger (ca 1 tomme), pin kanter, og nøye sy ned lengdene på gardiner / sengetøy / stoff.

5 Brett over topper og bunner i din gardiner / sengetøy / stoff 4 til 6 inches, med rå kanter slått etter to ganger (ca 1 tomme), for å danne gardin stang lomme på toppen, og hems på bunnen.

6 Pin de beste brettene i to steder - på brettet-over rå kanter og omtrent halvveis opp fold - så nøye sy på tvers av disse to horisontale linjer. Gjenta prosessen for hem, unntatt bare sy langs den brettede-over rå kant.

7 Hang alle dine nylig isolerte gardiner og nyt forskjellen.

Hint

  • Shoppe rundt etter de beste prisene med valg av gardiner, sengetøy, eller stoff lengde, samt termisk stoff.
  • Ikke vær redd for å spørre selgerne om hjelp i å kjøpe stoff, spesielt hvis du er ukjent med å finne yardage for gardiner.
  • Sørg for å nøye måle alle stoffer før du skjærer.
  • Nyt gjør din gardiner med visshet om at du vil nyte langsiktige fordeler.
  • Alltid være forsiktig mens kutte stoff, særlig hvis barna er rundt.
  • Vær alltid forsiktig og oppmerksom når du bruker en symaskin, særlig hvis barna er rundt.
  • Få hjelp i hengende gardiner for å unngå mulige skader på deg selv fra strekke eller fallende.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com