Slik feilsøker en Bissell ProHeat 2X Rug shampooer

February 7

Slik feilsøker en Bissell ProHeat 2X Rug shampooer


Ifølge Bissell ProHeat 2X brukerhåndboken, er det fire vanlige problemer som brukere opplever med sin maskin: varmeapparatet klarlampen lyser ikke, maskinen henter ikke løsningen, sjampo børster stoppe å snu, eller sprayfunksjonen stopper arbeider. Feilsøking på maskinen er et spørsmål om testing løsninger en etter en. Den enkleste måten å gjøre dette på er å starte med det enkleste svaret og jobbe deg til de mer komplekse. Hvis ingen av disse svarene fungere, må du ta maskinen med til en butikk for reparasjon.

Bruksanvisning

Heater-Ready lys lyser ikke

1 Trykk på varmeapparatet knappen for å slå den på. Både varme og på-knappene må være på for den innebygde varmeapparatet å drive on.The problem er vanligvis forårsaket av varmeknappen er av.

2 Kontroller at maskinen er koblet til.

3 Slå på strømknappen.

Redusert eller ingen spray

4 Kontroller om vann eller sjampo tankene er tomme.

5 Ta en eller begge tankene om de er tomme og fylle dem med riktig stoff. Ta ut vanntanken ved å trekke håndtaket forover og løft den ut. Sperren på baksiden av tanken holder toppen til bunnen. Løsne den til å fjerne toppen. Sjampo flaske løfter ut av ryggen med en fast slepebåt. Skru av lokket og ta ut innsatsen for å fylle den opp. Bytt tankene tilbake i sin rette posisjon og lås dem på plass.

6 Kontroller at tankene sitter riktig og låst inn. Sjampo flaske passer perfekt i ryggen. Trykk den godt ned til pop det på plass. Skyve håndtaket på vanntanken bakover til den låses tanken inn i en låst stilling.

7 Slå av strømmen og vent i ett minutt før du prøver på utløserknappen igjen. Det er mulig at pumpen mistet sin beste alder. Å gjøre dette løser det problemet.

Dirtlifter Powerbrushes ikke snu

8 Kontroller at maskinen er i en tilbakelent stilling. Tråkk på sperre peddle ligger på bunnen, baksiden av maskinen. Belter vil ikke fungere hvis teppet shampooer er oppreist.

9 Slå av maskinen for å finne ut om noe sitter fast i børstene som forårsaket strømbryter til turen.

10 Trekk ut vakuum fra veggen. Snu maskinen opp på siden med strømkabelen vendt nedover. Se på børstevalsen for å se etter stakk partikler. Hvis du ikke ser noe, stikke hånden inn i roller å føle for rusk. Trekk ut fast objekt. Hvis det er pakket rundt børsten, klippe den med saks for å fjerne den bit for bit.

ProHeat plukker ikke opp Solution

11 Drei hjulet foran på maskinen til "Floor Rengjøring" eller "Verktøy". Dette er de to eneste innstillingen som plukker opp fra gulvet.

12 Sett i tanken i bunnen av maskinen. Sørge for at kanten av tanken er festet til munnstykket i den fremre. Skyv håndtaket hele veien for å låse den på plass.

13 Du bør finne ut om tanken er full av skittent vann. Når den røde felle dør lukkes, må tanken fylles. Det kan også ha stengt ved et uhell hvis du kom borti noe. Slå maskinen av og på for å tilbakestille den røde døren. Hvis det ikke tilbakestilles, løfte opp tanken håndtaket for å fjerne det. Løsne den øverste halvdelen fra bunnen og hell det skitne vannet ut. Fyll opp tanken med varmt vann fra springen, klinke den øverste halvdelen og plassere den tanken i vakuum.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com