Hva bruker jeg til å rense en Cultured Marble Vanity Top?

January 3

Helstøpt marmor er et grunnstoff som finnes på de fleste forfengelighet benkeplater. Dette marmor krever omsorg og forsiktighet, som marmor er en dyr stein som lett kan bli skadet når du er i kontakt med sterke elementer. I stedet for å bruke dyre detaljhandel produkter, vurdere å lage din egen mildt rengjøringsmiddel som vil rense effektivt, uten å skade helstøpt marmor.

Oppvaskmiddel

Flytende oppvaskmiddel er en svært mild ingrediens som vil rense benkeplate og legge igjen en stripefrie glans. I en sprayflaske, blande en løsning av to kopper vann, 10 dråper flytende oppvaskmiddel, og en valgfri teskje natron for å jobbe som en ekstra rengjøring element. Spray direkte på forfengelighet toppen, og tørk av med en klut eller svamp. Gjenta så ofte som nødvendig, da dette renseløsning er mild nok til å bruke hver dag uten å skade marmor forfengelighet overflaten.

Eddik

Eddik er en annen mild element som renser, desinfiserer, og deodorizes overflaten av helstøpt marmor. I en sprayflaske, blande en løsning av to kopper vann, og en kopp destillert hvit eddik (finnes i enhver matbutikk for noen få dollar per flaske). Spray direkte på helstøpt marmor, og tørk av med en klut eller svamp. Gjenta som nødvendig for å holde forfengelighet toppen ser sitt beste, og bakterier gratis.

Ammoniakk

Ammoniakk er en annen mild ingrediens som vil rense og desinfisere din helstøpt marmor forfengelighet toppen. I en sprayflaske, blande en oppløsning av to kopper vann, en fjerdedel kopp ikke-sudsing ammoniakk, og en fjerdedel kopp natron. Spray på marmor overflaten, og tørk av med en fuktig klut for å fjerne eventuelle gjenværende rester. Gjenta om nødvendig for å holde forfengelighet toppen ser sitt beste.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com