Hvordan bygge med tre Siding

June 22

Tre ytterkledning har vært brukt med hell i tusenvis av år. Den har en solid, godt bygget utseende og gir god isolasjon. Det kan være malt eller beiset for å gi positive dempe klage. Med riktig drivning og beskyttelse mot elementene tre varer i århundrer.

Bruksanvisning

Hvordan bygge med tre Siding

1 Dekk utsiden av huset med tre underlag. Ark med kryssfiner eller Oriented Strand Board (OSB) kan brukes. Dekk til underlaget med vanntett bygningen papir. Ark av stivt skum vindsperre kan også legges til isolasjon.

2 Påfør malingen primer eller beis til tre ytterkledning på alle flater og la tørke tid.

3 Finn laveste siden av huset. Bruk et målebånd for å markere og kritt et nivå linje der toppen av den første bunnen stykke ytterkledning vil bli plassert. La ytterkledning som skal festes under noen steder der underlaget kanter eksisterer, og dekke eventuelle sprekker hvor bygge vegger møtes stiftelsen. Tegn kritt linje hele veien rundt huset ved å starte det på samme sted på hver vegg og holde det nivået. Etter at du kritt linjen, sjekker det med et nivå for å sikre at det er virkelig nivå. Hvis noen vegger er på ulike høyder, sørg for å matche den nederste kanten av hver bit av ytterkledning på innvendige og utvendige hjørner av huset.

4 Bestem motivet som skal benyttes for de innvendige og utvendige hjørner av huset. Ulike typer ytterkledning egner seg til ulike tilnærminger. Avhengig av ønsket utseende og mengde vedlikehold ønskelig, kan du plassere stående bord i hvert hjørne. Hvis vertikale platene er plassert først, justerer ytterkledning opp mot disse hjørne boards. Vertikale brett kan plasseres på toppen av ytterkledning i hjørnene hvis ønskelig. Hvis ingen vertikale platene er brukt i hjørnene, er ytterkledning utvides forbi hjørnene for å justere inn i hverandre, og hver brikke må ha 45-graders vinkler kutt på endene med en gjæringssag.

5 Bruk riktige negler og spikring prosedyren for bestemt type ytterkledning. For mange spiker og spiker plassert på feil sted kan føre til splitting og fordreining av ytterkledning.

6 Sjekk hver del av ytterkledning som det er spikret for å opprettholde riktig avstand overlapping til foregående stykke, og sjekk at den holder seg helt i vater. Ulike installeringsprosedyrer gjelder skrå ytterkledning, not og fjær ytterkledning, lap ytterkledning eller bord og list ytterkledning.

7 Plasser stiger og eller stillas som nødvendig for å fortsette å arbeide opp bygningen.

Hint

  • Inspiser hver del av ytterkledning før du installerer for retthet og feil slike som knute hull. Brikker som er skjeve eller skadet bør fjernes eller bare delvis brukt.Den Utbyggingen bedre hvis tre personer jobber sammen. Et mannskap med to personer for å spikre på fasader og én person til å skjære biter og gi dem opp til de andre er praktisk.
  • Alltid ta sikkerhetsforanstaltninger og slitasje riktig sikkerhetsutstyr mens betjene maskiner eller ved hjelp av hånd tools.Use ekstra forsiktig når du arbeider fra stiger eller stillaser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com