Hvorfor vil ikke mitt Blade Kjør Når jeg Flick the Switch for My John Deere Front Mower?

August 15

Hvorfor vil ikke mitt Blade Kjør Når jeg Flick the Switch for My John Deere Front Mower?


John Deere produserer frontklippere utformet med kappskiven foran klipperen versus under, som vanlige plentraktorer eller kjøregressklippere. Men akkurat som de gressklippere, det er sikkerhetstiltak som kan hindre bladet fra å kjøre når du slår den på. Hvis bladet ikke vil engasjere seg når du flick bryteren, må du gjøre noen feilsøking.

Interlock System

The Power Takeoff, eller PTO, er drivakselen som styrer bladet. For å unngå alvorlig personskade, John Deere front-end gressklippere ha et sikkerhetssperresystem som vil hindre knivinnkobling eller strøm til motoren. Du må være helt på plass før motoren startes; justere den slik at setet springer ned litt når du er på den. Når motoren er startet, skal choken være slått av. Ellers kan motoren bli oversvømmet med drivstoff og stenges, hindrer kraftuttaket.

brake Systems

John Deere frontklippere har en master brems og parkeringsbremsen for å holde gressklippere stabilisert seg på noe høyere enn en 17-graders helning. Hvis parkeringsbremsen ikke er aktivert, vil innkoplingens knott eller bryter ikke aktivere. Hovedbremsekontroll, som låser alle hjulene, må frikoples å betjene kraftuttaket. Du må resirkulere PTO-bryteren etter å slippe master brems for bladet å bli operativ igjen.

overoppheting av motoren

Hvis motoren blir overopphetet, vil PTO-bryteren ikke fungerer. Snu klipperen av og parkere den i skyggen og la den avkjøle seg. Sjekk luftinntaket skjermen for å se om den er plugget. Ikke bruk foran klipperen for lenge på tomgang eller lav hastighet, fordi det ikke vil produsere nok kald luft for å holde temperaturen nede.

Olje og Kjølevæske Tilstand

Motorolje nivåer kan også påvirke motorens temperatur. Oljen indikatorlys lav vil holde seg på etter start motoren hvis nivået er for lavt og kraftuttaket vil ikke engasjere seg. For mye olje i motoren kan tilbakestrømning inn i brennkammeret og antennes, øke motorens temperatur. Hvis kjølevæske lyset kommer på, indikerer at kjøle temperaturene er for høye. Dette betyr også at motortemperaturen er for høy for blad drift.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com