Typer av Marsh Grass

August 20

Myrer er våtmarker ofte eller kontinuerlig fylt med vann. Soft-stammet vegetasjon vokser her og er tilpasset de mettede grunnforhold. Det er ferskvann og saltvann myrer på østkysten, vestkysten og sørkysten. Begge typer får det meste av sitt vann fra overflatevann og myra gress støtter mange typer dyr.

Glatt Cord Grass

Spartina alterniflora Loisei - kjent som glatt snor gress - vokser en 1/2 til 3 inches lang og har gule blomster. Kvinnelige og mannlige blomster vokser på separate planter med korte og smale lyse grønne blader.

Cattails

Cattails er en vanlig og lett identifiseres myr gress. De har lange, tynne grønne blader med en hot dog formet brun blomst pigg vokser på toppen. Tyhpa litifolia vokser i områder med grunt vann eller i områder med sesong flom og er utbredt på kanten av myrer.

Spike Grass

Spike gresset vokser høyt i terrenget rundt en salt myr, som er oversvømmet under full og nymåne høyt tidevann og under storm tidevann. Den inneholder salt kjertler på bladene for å skille ut overflødig salt. Spike gresset vokser fra 9 til 24 inches høy og fra midten av august til september, og det blomstrer med gule blomster. Det vitenskapelige navnet er Distichlis spicata, og det er også kjent som havet salt gress eller myr salt gress.

Salt Meadow Rush

Salt eng siv gress er også kjent som gjørme rush og svart gress på grunn av sin mørke farge. Juncus gerardii Loisel er en løst tuftet plen urt som vokser til høyder på 2 1/2 til 7 1/2 fot høy med flate blader. I høst, mørkt og mellom brune blomster vises på den sorte stengler. Når blomstrer falle av, vises en brun egg-formet frukt. Dette er en favoritt mat av mange dyrearter.

Marsh Fern

Dette er den vanligste våtmarks bregne i saltvannsmyrer. Myrtelg er dens vitenskapelige navnet og den støtter dyrelivet i overflod på grunn av de velsmakende bladene. Myra bregne vises mye som bregne som er mye brukt i blomsteroppsatser og er en mørk grønn farge.

fordeler

Alle typer myr gress støtte dyrelivet i sitt område. Dyrelivet går myra å drikke fra vannet og spiser alle de forskjellige typer myr gress. Myr gress har også en tydelig jobb i bruksmiljøet filtrering vann. Vannet renner gjennom gresset, som filtrerer ut sediment slik at den kan falle til bunnen av myr. De innfødte gress også holde myrene som finnes ved å drikke vann på kantene av vannforekomster.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com