Hvordan bruke Diamond Router Bits

September 10

Diamond router biter blir ofte brukt til å runde kantene på granitt benkeplater, fliser og andre stein arbeid. Disse bitene blir brukt på en lignende måte som vanlige stålbiter, men tilsetningen av bakkediamant fibre gjør det mulig for skjæring av hardere stein. Bruk kun disse bitene på stein hvis du har riktig utstyr, som inkluderer en våt tabell som ordentlig smører steinen som du klippe og en high-powered router designet for å kutte stein.

Bruksanvisning

1 Løsne chucken på stein ruteren ved å sette inn nøkkelen og vri den mot klokken. Fjern det gamle litt om nødvendig og sett den nye diamant fresen. Stram chucken med nøkkelen ved å vri den mot høyre til den biten er sikker, eller chuck nøkkelen vil ikke slå seg lenger.

2 Sett ruteren på steinen i den våte tabellen. Juster fresehøyden til riktig høyde. Dette avhenger av hvor dypt du ønsker å gjøre din kutt. Drei justeringsknappen på ruteren for å justere høyden på litt. Lås begge armene på siden av ruteren etter de riktige justeringer er gjort. Installer posisjon bit, som er en rund guide som danner formen av konturen du oppretter, ved å feste den til ruteren og stramme det med en umbrakonøkkel nøkkel.

3 Slå på ruteren bit med plassert noen få inches bort fra kanten av steinen. Arbeid ruteren frem og tilbake over steinen. Flytt den langs ytterkanten av steinen. Mengden av friksjon vil avta etter hvert som kuttet er fullført. Når man begynner å føle ingen friksjon i det hele tatt, er kuttet fullstendig, som bare posisjonen bit gnir mot steinen.

4 Slå av ruteren og ta stilling bit og diamant bit.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com