Pink og Black Room dekorasjon ideer

August 2

Pink og Black Room dekorasjon ideer


Fra blek laks til lyse fuchsia, er fargen rosa en stift i interiørdesign. Pink er en personifisering av kvinnelighet, et symbol på romantikk og skaper en høy kontrast, oppsiktsvekkende palett da sammen med svart. Innføringen av rosa inn i et rom dominert med svart tjener også til å myke opp innredning og balansere maskulinitet av svart. Rosa og svart med hvitt er også assosiert med parisisk stil design og høy klasse raffinement.

mønstrede stoffer

En mønstret stoff vil legge interesse og tekstur på en rosa og svart rom og tjene som inspirasjon for resten av innredningen. Bruk en rosa og svart sjakkstoff for stol møbeltrekk og aksent puter for en casual look. Et annet alternativ er en svart og hvit sjekk stoff med dekorative rosa welting og bånd. Bruk en sort og rosa eller sort og hvit stripete stoff for en mer sofistikert, formell rom. Bland blomstermønstre og striper for ekstra visuell interesse.

Paint Selection

For en lys og feminin rom, male veggene rosa. Blek rosa vegger vil også sette stemningen for romantikk i et soverom. Hvis stoffet mønsteret er mørk, balansere med lysere vegger. Opprett et fokuspunkt ved å male en enkel vegg fushia rosa eller sort. Bruk veggene ved å male trim i rommet en skinnende hvit.

Utvalg møbler

Øk drama og kontrast ved å innlemme svart tre eller jern møbler i en voksen rom. På soverommet velge en svart seng og lagring stykker, mens i stuen velge sitteplasser og bord med svarte baser. Siden svart absorberer lys, bruke stykker som har en blank finish for en overflate glans. I en liten jente rom, bruke hvite møbler i stedet for svart for en mer ungdommelig preg. Den hvite møbler vil fungere som et bakteppe til rommets rosa og sort dekor.

Tilbehør

Bruk tilbehør for å bringe sammen design og fargepalett av rommet. Plasser rosa og svart dekorative oppbevaringsbokser rundt i rommet for å inneholde rot fashionably. Lag i hvite bokser og magasin holdere for å gjøre de andre fargene pop. Vis bilder av familie og venner i fuchsia bilderammer. Gjør belysning dramatisk ved å henge en blank svart lysekrone med fuchsia stearinlys dekker og nyanser trimmet i pels. Hang svart og hvit sebra draperi for et snev av drama og lunefull stil.

Wall Art

Understrek hengende lysekrone med lysekrone vegg appliques. Stave navnet ditt ved hjelp rosa bokstaver på en hvit malt vegg, eller hvite eller sorte bokstaver på rosa vegger. Spray male et speil ramme i rosa og sted overfor et vindu for å reflektere det naturlige lyset. Gjør din favoritt stoff i kunst ved innramming og henge den opp. Innramming tapeter og laging papir er en annen måte å lage billig veggen kunst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com