Hvordan Kill Carpenter Ants Fast

June 28

Hvordan Kill Carpenter Ants Fast


Carpenter maur er vanedyr som returnerer til en etablert matkilde gjentatte ganger. Mens snekker maur ikke mate på tre, tygge de i tre for å gjøre plass til å sove eller hekke og er derfor en fare for å ha i hjemmet. Du kan forebygge skader og angrep i ditt hjem ved hjelp av naturlige produkter som dreper snekker maur fort.

Bruksanvisning

1 Bland 2 ts. flytende hånd oppvaskmiddel med vann i en sprayflaske. Spray snekker maur innvendig og utvendig med såpevann for å drepe dem i løpet av sekunder. Parabolen såpe veier maur ned som væske fører til at maur å drukne.

2 Påfør kiselgur i og utenfor hjemmet ved å strø det rundt innganger, rundt og i maurtuer og andre steder snekker maur har blitt sett. Kiselgur kan brukes rundt mennesker og dyr fordi det er giftig. Det dreper snekker maur i løpet av få dager ved å kutte i det ytterste laget av kroppen og forårsaker maur å dø av dehydrering.

3 Kok opp vann i en stor gryte og hell kokende vann på maur og maurtuer utendørs. Kokende vann dreper maur umiddelbart. Gjenta dette trinnet hver dag i en uke eller to for å sikre at alle snekker maur tilbake til reiret ha blitt drept.

Hint

  • Når stokkmaur har blitt drept, hindre nye angrep i hjemmet ved å strø bakken cloves rundt dører og vinduskarmer.
  • Ant infestations som holder tilbake etter at du har brukt skadedyrbekjempelse metoder kan indikere en alvorlig angrep som krever ekspertisen til en profesjonell exterminator.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com