Hvordan sette opp en Tiki Bar hjemme

May 14

Hvordan sette opp en Tiki Bar hjemme


En tiki bar er et morsomt designelement, spesielt for de som liker å underholde. Øya-stil drink sentrum gjenskaper følelsen av tropene, formidlet av flammende fakler og fancy fruktige drikker servert med papir paraplyer. Bestem deg for hvor detaljert du ønsker å gå, sette et budsjett og fange den avslappede følelsen av øya bor.

Bruksanvisning

En Bestem hvor du vil plassere tiki bar. En tiki bar er en naturlig tilpasning for en utendørs plass, hvor du kan lyse opp veien med fakler. Men med mindre du faktisk bor i et tropisk klima, kan nytelse være begrenset av været. En innendørs tiki bar satt opp i et hjørne av stuen betyr at du kan være vert parter året rundt.

2 Velg et design. Fokus på detaljene i utformingen, for eksempel størrelse, kapasitet og materialene. Bambus er den tradisjonelle valg, eller velge et tre og kle den opp med en gresskledd frynser. I stedet for å bygge en, kjøpe en ferdig tiki bar for å spare tid og arbeidskraft.

3 Bygg baren til design spesifikasjoner, eller sette opp din ferdiglagde tiki bar å følge produsentens instruksjoner.

4 Kjøp drink-making utstyr, for eksempel en blender og drikke shakers. Handle for tiki-formet krus, ananas røre og papir paraplyer. Kjøp brennevin og juice som brukes i tropiske drinker som rum, ananas juice og kokos smakstilsetning. Aksje opp på alkoholfri drikke mikser for gjester som ikke drikker alkohol.

5 Accessorize med tiki-relaterte produkter. Ikke skimp på faklene, tiki masker, tropiske planter og nips med hula jenter og palmer. Gi dine gjester et sted å sitte med bambus stoler eller krakker. Hvis du har tenkt å være bartender, handle for smakfulle vintage Hawaii-skjorter eller gå for de skarpeste, kraftigste tropiske utskrifter for å få samtalen i gang.

Hint

  • Hvis du er på et begrenset budsjett, kan du kjøpe de store designelementer, som for eksempel tiki bar selv og vente med å kjøpe mindre tilbehør, for eksempel spesialiserte briller, på et senere tidspunkt. Du kan også finne at folk begynner å gi deg tiki relaterte gaver når de ser din interesse.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com