Hvordan Betong undersiden av en Fountain

April 30

Hvordan Betong undersiden av en Fountain


Hvis du finner ut at fontenen pool taper vann raskere enn den burde, og du mistenker at problemet kan være forårsaket av sprekker i grunnmuren, kan du reparere skaden relativt enkelt ved å påføre et nytt lag av betong over den gamle. Når dette er ferdig, skal fontenen har ikke noe problem å holde vann i det hele tatt.

Bruksanvisning

1. Kombiner betongblandingen med vann i en trillebår, blandes med hagen hoe inntil den har nådd en konsistens som minner om peanøttsmør. Hvis du er belegg i bunnen av en stor fontene, kan det være best å gjøre betongen litt tynnere, da dette vil gi det spres lettere før det tørker.

2 Tøm trillebår i bunnen av fontenen og deretter spredt ut betongen over sålen med en Masons sparkel.

3 Trowel overflaten av betong til det er glatt og skinnende. Dette oppnås best ved ganske enkelt flyte den flate bunn av sparkelen over overflaten av betongen. Mens du arbeider, vil de større biter av stein og stein etter hvert synke til bunns, mens mindre partikler og vann vil stige til toppen.

4 Skyv betong i kanter og hjørner av fontenen med sparkel slik at den nye betongen jevnt integreres med den gamle. Dette er spesielt viktig i kaldere regioner der det er flere fryser og tiner i løpet av vintermånedene. Til slutt vil dette føre til at ny betong til å sprekke, så vel.

5 Dekk konkrete arbeidet du har gjort med et ark av plast. Dette vil tillate betongen å herde saktere, noe som gjør det sterkere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com