Rock Peis dekorere ideer

April 30

Rock Peis dekorere ideer


Ettertraktede som en kilde til varme hjemme varme og ofte et tegn på klasse, har peiser vært utbredt som funksjoner i hjemmene siden viktoriansk tid. Ifølge peis eksperter på Fireplaces.com, er evnen til å inneholde varmen som produseres av ildsteder akkreditert til Benjamin Franklin med utformingen av sin frittstående brennkammer. Moderne peiser forbedret med vegger av murstein og stein legge til en verdifull funksjon i ethvert hjem.

kapper

Legg en kappe som er lik i størrelse og omfang til rock peis. Ta en enkel tilnærming og installere en grov-hugget bord eller søke antikke og gjenvunnet arkitektoniske element butikker for å finne en komplett tre mantelen hensiktsmessig for plassen. Installer mantelen ved hjelp av verktøy og maskinvare utpekt for murverk.

Når mantelen er installert, vises personlige elementer som bringer pops av farge til peisen området. Tillat rock til å bli omtalt som en varm, naturlig bakgrunn for din skatter. For å fullføre utseendet, plasserer lys av varierende høyder på hver ende av mantelen.

Artwork

Ekstremt nøytrale steinpeiser gi deg en palett for å vise fargerike og quirky kunstverk. Tenk henger en fargerik maleri over peisen eller velge veggen kunst laget av abstrakt metall eller andre materialer. Tre malerier av lik størrelse og form, hengt jevnt ved siden av hverandre kan også gi et midtpunkt i rommet uten maskering rock arbeid.

Ancient Arts

Forbedre berget ved å legge til elementer av overraskelse. Velg utvalgte steiner for å skape bergkunst ligner på hulemalerier laget av gamle huleboere. Bruk dempede farger som er synlige, men ikke trekke for mye oppmerksomhet bort fra peisen. Hvis du er skremt av denne prosessen, kan du bruke kritt eller kull som skal bli vasket bort hvis utseendet er ikke ønskelig. Komplett utseendet ved å legge naturlige elementer til en kappe som polert Geode plassert på klare Lucite stands.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com