Hvordan identifisere Native Woodland Planter i Indiana

June 1

Hvordan identifisere Native Woodland Planter i Indiana


Indiana flora er rik på variasjon og inneholder en rekke interessante og attraktive egne arter. Selv om en gang isbreer prærien områder av vest sentrale deler av Indiana tilby godt drenert og overmåte fruktbar jord, etablerte skog og skogsområder dekke 21 prosent av staten. En betydelig utvalg av lokale planter finnes i disse skogshabitater, inkludert trær, busker og mange arter av markblomster. Selv under en svært kort besøk i Indiana er skogsområder, vil du oppdage et vell av innfødte planter.

Bruksanvisning

1 Se etter en flerårig gress som er opp til 3-1 / 2 fot høy, med grønne blad hylser som er ribbet og dekket med hvite hår. Dette native gresset er silkeaktig vill rug. De mørke grønne blader av denne gresstypen er 9 inches lang. Den silkemyke vill rug er en vanlig gress som finnes i de fleste skogsområdene Indiana. Se opp for øre-lignende utvidelser på toppen av hver kappe.

2 Undersøk fuktig jord for den innfødte flerårig glade bregne, som utvikler en klynge av stigende blader. Den glade bregne finnes i hele nedre skogkledde bakker og på skyggefulle kløfter og fuktige skogområder ved siden av bekker. De enkelte blader av denne innfødte bregne er 33 inches lang og opptil 9 inches tvers.

3 Se i fuktige skogsområdene, enten i delvis skygge eller full sol, for den blå mistflower. Dette flerårig er lett identifiseres, som den danner en tykk bunndekke når forholdene er ideelle. Som den blå mistflower folkemengder ut konkurrerende vegetasjon, vil det være lite annet vokser i sin umiddelbare nærhet. Se opp for klynger av hårete blomster gjennom hele sommeren og høsten sikret stri stammer fra denne flerårig, vil også bidra til å identifisere den blå mistflower, som skjer for å være en viktig nektar kilde for sommerfugler i Indiana.

4 Søk i tørre skogsområder og lysninger i Indiana fra mai til oktober, for klapperslange luke. Se etter de relativt tynne mørke grønne blader, med sine lilla årer. Se etter de små gule blomster som er 3/4 tommer over.

5 Finn mockernut hickory tre i åpne jorder og skog i hele delstaten Indiana. Se løpet av høsten, for det sammensatte gule blader. Dette native, løvtrær vokser til 100 fot høy og kan også bli identifisert av sin åpne krone. Du vil finne spiselige nøtter i høst. Den mockernut tre som du har funnet, kan leve i 500 år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com