Produsert Stone installasjon teknikker

July 31

Produsert Stone installasjon teknikker


Produsert stein kan gi ditt hjem den klassiske gode utseende forbundet med stein, til en brøkdel av prisen for selve steinen. Laget av betong sett i former, kommer stein finér i et stort utvalg av former og farger som skal matche ethvert utvendig eller innvendig. Hvis du har erfaring med murstein og mørtel, bør du ikke ha noen problemer med å gjøre en produsert stein installasjon som en gjør-det-selv prosjekt.

Velg din Produsert Stone

Produsert stein er enten satt med mørtel mellom steiner eller i nærheten sett uten mørtel. Velg den stilen du foretrekker. Plukk ut hjørnestykker, kanter og vindu trim også. Når det er på tide å installere stein finér, bland steiner fra forskjellige bokser slik at du får en jevn blanding av stein størrelser, former og farger.

Forbered Walls

Pakk treveggene i et værbestandig barriere. Selv om du kan bruke bare et enkelt lag, er det best å doble vikle veggene. Sørg for at alle sømmer overlapper både vertikalt og horisontalt.

Å holde scratch pelsen på plass, må du sette opp 2,5 galvanisert lekte. Den lekte har små kopper som holder belegget, og det er viktig at du setter den opp mot riktig retning. Hvis lekte er glatt som du kjører hånden ned på den og grov som du kjører din hånd opp, har du den riktige retningen. Fest lekte med spiker eller stifter. Hver festeanordning skal trenge inn i tappen minst en tomme. Overlapping lekte på alle sømmene. Spiker det på plass på begge sider av hjørnene.

Du kan hoppe over begge punktene ovenfor hvis produsert stein installasjonen er over murvegger som sement blokker eller murstein.

Bland scratch pels i henhold til produsentens anvisninger. Helt strøk lekte eller murvegg. Når belegget er ferdig, ru opp overflaten av bunnen av pelsen. La det tørke godt.

Produsert Stone Installasjon

Planlegg stein finér installasjon for en dag når temperaturen er over 40 grader. Hvis været er varmt og tørt, bør du fukte overflaten av scratch pels for bedre vedheft. Bare ikke få det for vått. Du kan også fukte baksiden av steinen stykker også.

Bland din mørtel. Det bør følge din sparkel når du slår sparkelen sidelengs, men lett flick av.

Marker en linje for bunn rad med steiner. Ha litt mørtel på scratch pels samt noe på bunnen utenfor hjørnet stein. Sett utenfor hjørnesteinen på plass. Sett den nederste raden av steiner på plass.

Fortsett å sette steinene på plass på veggene. For å legge interesse, sette store og små steiner sammen. Angi forskjellige farger mot hverandre, og vekselvis dybden av steinene så mye som mulig.

Fjern overflødig mørtel som presser ut bak steinene som du setter dem. Mens du jobber deg oppover veggen, holde kurs nivå hvis du bruker en stein som trenger utjevning.

Når du kommer til vinduer eller dører, sette kantsteiner eller trim på plass rundt dem, og deretter fylle i resten av veggen.

Legg mørtel mellom steinene når de er alle satt hvis det er stilen du valgte. Når mørtelen tørker du kan skrape ut overflødig og børst hele overflaten for å gi stein eller murstein finer en gammel look.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com