Hva er en spesialitet Crop?

July 5

Hva er en spesialitet Crop?


Spesialitet Competitiveness loven av 2004 definerer spesialdyrking "frukt og grønnsaker, tre nøtter, tørket frukt og barnehage avlinger (inkludert blomster dyrking)." Foreløpig utenlandske produsenter av spesialdyrking nyte en betydelig fordel i forhold til innenlandske dyrkere.

Historie

Tradisjonelt har amerikansk landbruk insentivprogrammer fokusert på korn avlinger som mais og hvete, og på flerbruks vekster som soyabønner og peanøtter. Dette resulterte i uforholdsmessig høyt forbruk av disse avlinger enn mer næringsrik valg, og også i en prisfordel for utenlandske produsenter av spesialdyrking.

fordeler

Spesial avlinger som frukt og grønnsaker inneholder større mengder av vitaminer og mineraler enn kornavlinger. Tre nøtter er bærekraftige avlinger som ikke krever sesong nyplanting, og derfor ikke bidrar til jord utarming og erosjon. Spesial avlinger positivt bidra til et sunt kosthold og vektkontroll.

Betydning

På grunn av tradisjonelle landbruket insentivprogrammer, utenlandske produsenter av spesialdyrking - særlig tre nøtter, frukt og grønnsaker - nyt en fordel i amerikanske supermarkeder. Denne fordel bidrar til den amerikanske internasjonal handel ubalanse.

betraktninger

Voksen og barndommen fedme presenterer en reell offentlig helsekrise i Amerika. Som svar på denne krisen, utgitt USDA en oppdatert versjon av sin næringspyramiden. Spesial avlinger representerer en viktig del av denne sunt kosthold modell.

Solutions

Nåværende føderale gården programmer begrense bruken av subsidierte landbruksområde til tradisjonelle avlinger, straffe bønder som dyrker spesialdyrking. Suspendere eller løfte disse restriksjonene vil sannsynligvis ha en positiv effekt på amerikanske bønder evne til å konkurrere i spesialitet avling markedet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com