Informasjon om skrusikringer

August 10

Før effektbrytere ble vanlig, de fleste hus ledninger systemer brukes en flyttbar sikring for å regulere elektrisitet strømmer gjennom et hus ledningsnett krets. Hvis den elektriske belastningen ble for stor, sikring "blåste" og kretsen ble gjengitt fungerende før sikringen ble erstattet.

Egenskaper

En skrue-sikring består av en keramisk tilfelle en ledende metallspiss, en strimmel av bart metall, og et glassvindu, plassert slik at levedyktigheten til metall-lederen kan sees uten å berøre sikringen. Når en sikring blåser, blir metallbåndet brent av tilstedeværelsen av for mye strøm. Skrue-sikringer er nøye konstruert slik at metall ledende strimmel bryter da strømstyrken (kraften av den elektriske strøm) overstiger et visst nivå.

Endre Sikringer

Glassvinduet gjør det lettere å se inni sikringen. Hvis metal band bryter, betyr dette at kretsen ble overbelastet, men hvis vinduet blir svart med røyk som representerer en kortslutning. I begge tilfeller sikringen trenger å endres. Skrue i sikringer er erstattet ved å skru den keramiske foringsrør og erstatte den med en sikring av nøyaktig samme strømstyrke nivå. Ved hjelp av en gripende verktøy med isolerte håndtak og står på en blokk av tre eller plast skum er tilrådelig når du skifter en sikring.

Fordeler med skrusikringer

Skrue i sikringer har en viktig fordel i forhold til effektbrytere. De er raske. Hvis lynnedslag, vil sikringen trolig blåse i tid for å beskytte ditt datautstyr eller andre husholdningsartikler, mens en effektbryter kanskje ikke.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com