Fordeler og ulemper med Portable Air Conditioners

July 2

Fordeler og ulemper med Portable Air Conditioners


Air condition er en viktig del av klimakontroll. Det er et begrep som oftest assosiert med kjøle det indre av en konstruksjon. Holde innsiden av et hjem eller bedrift kjølig under varme sommermånedene er en av de beste funksjonene i klimaanlegg. Selv om sentral air condition har blitt normen, er det flere grunner til at portable air conditioners er nyttige. Vurdere fordeler og ulemper med portable air conditioners før du kjøper.

Pros av Portable Air Conditioners

En av de største fordelene med portable air conditioners er evnen til å kjøle små områder uten å bruke den energien som kreves for å kjøre en sentral air condition-systemet. Sentral luft står for en stor del av den samlede energibruken i et hjem eller bedrift. Det koster huseiere alene mer enn $ 15 milliarder kroner per år, ifølge American Council for en energieffektiv økonomi. Riktig matching av bærbare klimaanlegg til arealet av et rom kan bidra til å redusere kjølekostnadene når supplere en sentral air condition-systemet. Dette gjelder spesielt for rom som genererer mer varme, slik som kjøkken eller et kontor med kopimaskiner, datamaskiner og annet utstyr. Portable klimaanlegg krever minimalt oppsett. De fleste modeller har en enkel ventileringssystem for å slippe ut oppvarmet luft som består av en slange og et vindu avstandsstykke for slangen vedlegget.

Ulemper av Portable Air Conditioners

Den største ulempen med bærbare klimaanlegg er energien vurdering. De nåværende statlige minstekrav til klimaanlegget energiforbruket er 10 SEER (sesong energieffektivitet ratio). Selv om noen bærbare klimaanlegg møte eller overgå dette tallet, mange gjør det ikke. De som vanligvis koster mer. Dessuten, siden bærbare klimaanlegg er bare nyttig for små områder, er en høy seer rating ingen garanti for energisparing om det har å kjøre en lang tid, spesielt om sommeren

Kondens er et annet problem for bærbare klimaanlegg. Selv om noen modeller har et system som fjerner kondens via lufte eksos, andre krever et drypp panne du må tømme. En slik enhet kan produsere opp til 30 liter med kondens i døgnet. Støy er en ulempe, også. De fleste bærbare klimaanlegg er merkbart høyere enn noen annen type klimaanlegget.

Samlet vurdering av Portable Air Conditioners

Lavere priser, fleksibilitet og enkel installasjon er positive til kjøp av bærbare klimaanlegg. De tilbyr et bedre alternativ for boliger uten sentrale air condition, spesielt når antall rom og arealet er minimal. Likevel den totale energibruken, kondens fjerning problemer og støy kan fraråde noen fra å kjøpe en. Før kjøp, grundig forskning kjøling evner, energi rangeringer, og varme og kondens eksosanlegg av alle bærbare klimaanlegget.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com