Slik reparerer en Vinyl Flooring Patch

May 13

Vinyl gulv kan være en tøff, holdbar gulvbelegg i mange år, men en liten ripe i overflaten kan vokse inn i en flagrende hullet med tid hvis du lar den untended til. Selv tidligere lappet områder er utsatt for skade, ofte av samme type som tjente som årsak for oppdateringen. Reparere en patch, men er ikke annerledes enn å reparere noen annen del av gulv. Selv om ingen patch vil være umulig å skille fra gulvet som en helhet, med litt søm sealer og kanskje en ekstra stykke vinyl, kan du stoppe skaden i sitt spor. Dette kan føre til noen flere år i gulv utnyttbare levetid.

Bruksanvisning

1 Fjern all løs skitt eller rusk fra plasteret med en kost, så rengjør vinyl overflaten med en myk klut fuktet med aceton. Bruk gummihansker og åndedrettsvern ved hjelp av aceton for å unngå skader på hud og lunger. Vær forsiktig med ødelagte deler ikke å løfte kantene fra undergrunnen under rengjøring for å unngå ytterligere separering sauma områder.

2 Undersøk patch for skade. Se etter tegn på endring fra mønstret overflate enten det er riper eller kutt delvis gjennom vinylgulvmaterialet til mer alvorlige tårer i undergulvet eller manglende deler.

3 Lukk riper eller små kutt i gulvet ved å fusjonere kuttet endene sammen med en flytende søm sealer. Fyll sømmen mellom de kappede stykkene med sømmen sealer og hold dem nede i ca 30 sekunder slik at fangstskuta tid å fusjonere de to halvdelene sammen. Forseglingen vil sette klare, slik at mønsteret intakt, men for den lille cut-linjen.

4 Reparasjon tårer eller brenner i vinyl med øyelapp over lappet området. Finn en matchende stykke vinyl om en tomme større enn den skadede området, og legg den over det skadede området slik at mønstre mellom de to delene matche. Du kan finne identiske brikker fra vinyl forhandlere, eller kanskje etterlatt av de opprinnelige montører. Du kan også ta et stykke fra et lite synlig sted, for eksempel et skap gulvet eller under et apparat.

5 Tape utskifting brikke på plass med maskeringstape. Legg en linjal langs kanten av den nye patchen ca ½ tomme fra kanten. Skjær gjennom både den nye oppdateringen og den gamle langs rettholt med et verktøy kniv. Gjenta prosessen hele veien rundt.

6 Fjern maskeringstape og deretter fjerne overflødig brikker fra den nye patchen. Skrell gammel lapp fra gulvet med en sparkel å lirke stykke unna hvis limt på plass. Spre et tynt lag med fugemasse over gulvet viser gjennom det nye hullet i gulvet ved hjelp av den flate av en tannsparkel. Spre mastic under omkringliggende intakt gulv for ca 2 inches i alle retninger om ikke overholdt også. Plasser den nye vinyl i snittet hullet og trykk den fast på undergulvet. Tørk bort overflødig lim med en fuktig klut.

7 Dekk nye gulv seksjon med et ark med voks papir, og deretter plassere en stabel med tunge bøker på papiret for å veie plasteret ned. Tillat mastik 24 timer for å tørke og deretter fjerne bøkene og voks papir. Fullfør reparasjonen ved å fylle sømmen mellom den nye delen og den gamle med flytende søm sealer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com