Slik reparerer Betong Defekter

May 14

Tapping og herding av betong er en metodisk og vanskelig prosess generelt overlatt til fagfolk. Enten forholdene var galt, kompetanse manglet eller enkle slitasje har påvirket betongen over tid, kan du stå overfor en rekke konkrete feil, herunder anslag, sprekker og chips. Flere metoder er tilgjengelige for å reparere disse feilene og forlater deg med en glatt og jevn finish.

Bruksanvisning

1 Sweep betong gulvet for å fjerne alt støv og skitt. Dette vil gjøre reparasjonsarbeidet enklere.

2 Reparer eventuelle anslag større enn 1/16 tomme. Bruk en konkret jeksel eller meisel og hammer for å fjerne disse fremspring. Feie igjen eller bruke en våt / tørr støvsuger for å fjerne eventuelle chips eller støv som er opprettet av denne prosessen.

3 Flat og utdype eventuelle sprekker eller sprekker i overflaten med en meisel og hammer. Chip og meisel slik at alle skadede områdene er minst en tomme dyp. Flat sidene av sprekk eller chip, slik at du oppretter en relativt glatt overflate, noe som vil gjøre reparasjoner enklere.

4 Rengjør alle rester fra meisling med en stålbørste og støvsuger eller kost. Området må være helt ren; rusk kan ødelegge bindingen mellom reparasjonsarbeidet og betong.

5 Bland en konkret epoxy reparasjon forbindelse pr produkt instruksjoner. Ulike produkter vil kreve forskjellige tilsetningsstoffer og herdetiden, så følg alle instruksjonene nøye.

6 Paint et lag med bonding lim på hele skadede området, ved hjelp av en pensel. Dette vil bidra til å forsegle det skadede området og reparasjonsarbeid.

7 Påfør reparasjon epoxy til det skadede området med en flat Masons sparkel. Glatt reparasjonsarbeidet over overflaten for å holde det i flukt med overflaten. La plasteret å kurere per produkt instruksjoner.

Hint

  • Det kan hjelpe å undersøke overflaten på forhånd og skissere alle feil med kritt. Dette vil hjelpe deg med å håndtere alle saker.
  • Noen reparere produkter vil kreve at du forsegle reparasjon med betong fugemasse.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com