Hvordan Paint en strukturert taket inneholder asbest

June 24

Hvordan Paint en strukturert taket inneholder asbest


Tekstur tak vanligvis likne popcorn med små, hevet prikker på overflaten, men kan ha andre teksturerte design også. Hvis taket er eldre, kan det inneholde asbest, som er et skadelig stoff som er giftig ved innånding. Mens asbest tak bør aldri kuttes i, male dem er gunstig fordi den tetter i asbest. Maleri kan gjøres av huseiere, men den riktige forberedelser er nødvendig.

Bruksanvisning

1 Fjern alle elementer fra rommet du er maleri og dekker hele gulvet og alle overflater med drop kluter. Tape plast over vinduene, vinduskarmer og dører for å beskytte dem mot spruter. I tillegg fjerner alle lysarmatur globuser fra taket.

2 Åpne en boks med flekk-tetting primer og hell den i en maling skuffen. Sett inn en lang håndteres maling valse inn primeren og dytt valse langs taket i lang, selv strøk for å bruke den. Arbeid i små 4- til 8-fots lange strimler langs lengden av rommet slik at du ikke går glipp av noen flekker. La primeren tørke og påfør et lag.

3 tillate taket å tørke helt i 24 timer for å sikre at primeren er ikke lenger er klebrig.

4 Hell en lateks, vannbasert maling i en ren maling skuffen. Flat maling er vanligvis best for tak.

5 Sett en ren maling valse inn i malingen til den er mettet. Påfør malingen til teksturert taket på samme måte du brukte primer, ved hjelp av lange, jevne tak. La taket malingen tørke og påfør et lag.

6 Plukk opp malingen kan og plassere en stige langs den ene siden av rommet. Klatre opp på stigen og bruke en 2 1/2-inch vinklet pensel til å male hele veien rundt kanten av taket der den møter veggen.

7 Fjern all plast og drop kluter fra rommet og kast dem før du går tilbake på rommet møbler. Sett lysarmaturer i taket når den er tørr.

Hint

  • Lammeull roller dekker som er 3/4 tommer tykk tilbud det beste programmet for strukturert tak.
  • Bruk alltid lange, rette slag når male taket i stedet for den tradisjonelle "w" eller "v" mønster som brukes for å male vegger.
  • Ikke trykk hardt på valsen, da dette kan skade taket tekstur.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com