Interiør Tilt-Wash Window Maleri Hjelp

May 2

Ifølge produsentene av tilt-vask vinduer, som Sun og Anderson, tilt vinduer gjør livet enklere for huseiere. Både toppen og bunnen av vinduet tilt innover, noe som gir deg tilgang til utsiden av vinduet fra inne i ditt hjem. Hjelp til å male vippe vinduer inkluderer riktig maling og tips om maling.

Vippe Window

Når du male det indre av vippevinduer, gjør vinduene ikke krever vippe. Du må vippe vinduer når male utvendig, med mindre du ønsker å stå utenfor mens maleri. Skyv utløserspakene i riktig posisjon og plasser hendene på de nederste hjørnene av vinduet. Presse opp på vinduet inntil vindusrammen beveger seg bort fra vindusrammen. Lean vinduet ned og dra tilbake til vinduet kommer gratis av rammen. Sett vinduet på et flatt underlag.

Beskytt arbeidsområdet

Lå vinduene på en gammel presenning eller en serie av gamle aviser. Maskeringstape dekker glassvindusruter og skreller bort enkelt uten å etterlate rester. Riv maskeringstape av rullen og trykk den ned på glasset. Dekke hele glassruten med båndet eller bruker båndet på kantene der glasset berører vinduet. Dersom eventuell maling ikke når glasset, skrape maling av med et barberblad.

Maleri Windows

Bruk en maling spesielt utviklet for vinduet ditt materiale. En latex maling er egnet for tre vinduer, mens akrylmaling fungerer bedre på plast eller akryl vinduer. En liten, tynn pensel gir deg bedre kontroll over maling. Påfør et tynt lag med maling for å Stiles, eller biter beveger seg over vinduet. Maling sprossene, eller biter på vei opp og ned, neste. La malingen tørke, og påfør et lag hvis du ønsker en dypere eller mørkere farge. Når malingen fullt tørker, plassere vinduene tilbake i rammen.

Tips

Avhengig av vær og type maling som brukes, kan malingen ha en tykkere konsistens. Legg en teskje av malingstynner til maling og bland med en maling rører. Dypp penselen i malingen og rør, sjekke konsistensen. Hold legge mer maling tynnere til væsken og sjekke konsistensen. Malingen tynnere reduserer tykkelsen av malingen uten å stoppe malingen fester seg til vinduene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com