De beste produktene for å drepe Creeping Charlie

May 1

Å vite at snikende Charlie, korsknapp, er medlem av mynte familien vil gi mest gartnere grunn til å bekymre seg hvis de finner det i sine plener eller blomsterbed. Et annet vanlig navn, malt eføy, gir ytterligere ledetråder som du ikke ønsker denne beryktede ugress i landskapet. Uavhengig av din tilnærming til å kvitte seg med dette anlegget, er det sannsynlig å ta flere angrep for å eliminere det; starter med de beste produktene for å drepe snikende Charlie.

Produkter med triclopyr

Triclopyr, tidligere bare tilgjengelig som en børste drapsmann, men nå er tilgjengelig for å kontrollere ugress, er sannsynligvis den beste ugressmiddel for å drepe snikende Charlie, ifølge Cooperative Extension spesialister. Noen produkter inneholder triclopyr som den eneste aktive bestanddel. Som for offentliggjøring, Ortho Weed-B-Gon Chickweed, Clover og Oxalis Killer er et slikt produkt er merket for bruk på snikende Charlie. Mange produkter som inneholder triclopyr omfatter også andre herbicide ingredienser som kan være effektive i å drepe kryp Charlie, slik som Confront, som også inneholder clopyralid, og Turflon, inneholdende 2,4-D. Slike produkter arbeide for å drepe snikende Charlie selv i sommermånedene, i henhold til Michigan State University spesialister.

Produkter med dicamba

Dicamba er en annen ugressmiddel skjøte eksperter identifisere så effektive i å drepe snikende Charlie. Produkter som inneholder dicamba er typisk kombinert med to andre aktive bestanddeler, 2,4-D og MCPP. De som er merket for bruk i kampen mot snikende Charlie er Rockland Corporations Three Way Lawn Weed Killer og Gordons Trimec.

Produkter med 2,4-DP

Selv om ekspertene typisk nevne produkter med triclopyr og dicamba som mest effektive i å drepe kryp Charlie, 2,4-DP i kombinasjon med andre bestanddeler kan være effektive, også. Et slikt produkt er Weedone DPC, som kombinerer 2,4-DP med 2,4-D.

betraktninger

Selv om plantevernmidler er et velkjent verktøy for mange gartnere, disse kraftige kjemikalier fortjener respekt. Les etiketten av et produkt for å sikre at det inneholder ingredienser du leter etter i en formulering som er registrert for å drepe snikende Charlie. Legg merke til hva andre planter ugressmiddelet dreper; du vil ha et produkt som ikke vil drepe plenen gress eller andre ønskelige planter der du kjemper snikende Charlie. Enkelte produkter kan kreve en lisensiert plantevernmiddel applikator.

Produktnavn og ingredienser er ikke det eneste du trenger å vite, timing av ugressmiddel programmer er ofte viktig. For eksempel, pre-emergent ugressmidler ikke er effektive i å kontrollere krypende Charlie, delvis fordi det er en flerårig snarere enn en reseeding årlig. Det er viktig å bruke postemergent ugressmidler til aktivt voksende ugress. For snikende Charlie, er den beste tiden å bruke disse produktene i løpet av høsten eller våren når plantene er i blomst.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com