Hvordan erstatte en drivstoffledningen i en Chain Saw

May 3

Drivstoffledningen på en motorsag strømmer drivstoff fra tanken inn i motoren. Drivstoffledningen er koblet til drivstoffilteret inne i bensintanken og vanligvis går fra tanken til gassen og deretter inn i forgasseren. Drivstoffledningen kan bli skitten fra rusk i bensintanken eller sprekk i steder hvis det har tørket ut. Trekke ut på drivstoffslangen og sette en ny en i er billig og tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Start motorsagen og kjøre den til motoren kutter ut å fjerne eventuelle gjenværende drivstoff i drivstoffledningen.

2 Koble drivstoffslangen fra forgasseren, som vil bli plassert på baksiden av sagen, i nærheten av gass. På noen modeller må du kanskje fjerne luftfilteret, men du skal ikke behøve å demontere gass.

3 Bruk tang til å trekke den gamle drivstoffilteret ut av gasstanken. Drivstoffledningen er koblet til drivstoffilteret. Trekke ut hele lengden av den gamle drivstoffledningen i tillegg. Kast den gamle drivstoffslangen.

4 Klipp av ca 10 inches av drivstoff linje og kutte en av endene på en vinkel. Skyv metall krok i den nye drivstoffslangen.

5 Skyv metall krok og drivstoffledningen (vinklet side først) gjennom bunnen hull i bensintanken. Tråd drivstoffledningen hele veien gjennom før den kommer ut igjen i nærheten av forgasseren. Vent med å feste linjen til forgasseren.

6 Skjær av overflødig drivstoff linje. Drivstoffledningen skal dingle fritt inne i bensintanken. Sett drivstoffilteret til drivstoffslangen. Trekk den bakre ende av drivstoffledningen ut av metallet hull og feste den til forgasseren.

Hint

  • Træ den nye drivstoffslangen inn i hullet kan ta flere forsøk før du får presset hele veien gjennom.
  • Bruk en tykk nok metalltråd å jamme linjen inn til det skyver hele veien gjennom.
  • Vær alltid forsiktig når du arbeider rundt bensin og andre brennbare materialer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com