Hvordan kle seg Sliding Doors med gardiner

March 7

Hvordan kle seg Sliding Doors med gardiner


Skyve glassdørene åpne hjemmet ditt til luft og solskinn. Lamellgardiner kontrollere solskinn og gir privatliv, men de ofte ser sterk eller vanlig. Lag dine skyvedører et design ressurs ved å legge gardiner. Med eller uten persienner, gardiner styre lys og isolere vinduet ditt mens du legger farge og dekorere interesse. Kle opp dine skyvedører med gardiner som uttrykker din stil.

Bruksanvisning

1 Velg mellom gardinene som kan åpnes fra midten eller gardiner som trekker til den ene siden. En side uavgjort gjør det enklere å bruke døren, mens gardiner som kan åpnes fra midten gir en balansert utseende. Avgjør om du ønsker å trekke gardinene for hånd eller bruke en uavgjort travers stang. Traverse stenger er tilgjengelig for både sentrum og sideåpning.

2 Mål for gardinene. Måle bredden av skyvedøren, og legge til minst 6 inches til bredden. Legge til flere hvis du ønsker gardinene helt klart døren. Standard skyvedørs gardinene er vanligvis 84 inches eller mer i lengde. Velg om du vil at gardinene hengt på 84 inches fra gulvet eller nærmere taket for en dramatisk look, og måle tilsvarende. Gardiner kommer i lengder opp til 120 inches.

3 Velg lette og tunge gardiner i en stil, farge og materiale som passer dine behov. For eksempel, hvit eller off-white gardinene i en semi-ren stoff tillate det meste av lys inn. Tyngre eller foret gardiner isolere, blokkere solen og mørkere rom for privatliv. Velg en farge som koordinerer eller kontraster med tepper, møbeltrekk eller aksenter på rommet ditt. En farge som ligner på vegger og teppe, for eksempel, vil gjøre gardinene nesten forsvinne. En lys farge eller print vil gjøre skyvedør skiller seg ut. Også matche formalitet av gardiner til rommet ditt, ved hjelp av silke gardiner i en formell plass, for eksempel.

4 Få gardiner i den lengden du har valgt og bred nok til å dekke vinduene fra en og en halv til tre ganger. Utilstrekkelig fylde gir en snau utseende, mens ekstra fylde legger en titt av luksus. Hvis du ikke finner gardiner bred nok, kjøpe flere paneler til du har riktig bredde.

5 Få gardinstenger eller tegne stenger og brak i type og stil som passer rommet ditt. Kjøp tunge stenger for tyngre gardiner. Velg mellom lyse eller mørke farger i en rekke metall eller tre-look finish for å koordinere med vegger og gardiner. Endestykkene, kalt finials, også kommer i forskjellige stiler og farger.

6 Sett dine gardin parentes i riktig høyde og bredde for gardinene. Mål før du installerer for å få det utseendet du ønsker.

7 Henge gardiner på stengene. For gardiner samlet på stanga, setter stangen i gardinen overskriften før du henger stangen. For travers stenger, installere stenger, deretter henge gardinene bruker gardin kroker.

Hint

  • Sy flere paneler sammen til ett stort panel uten synlig åpning.
  • Legg tie-backs i en koordinerende eller kontrasterende stoff for en dressy tillegg hvis du åpner din gardiner i midten.
  • Bruk en dampbåt å få rynker ut etter henger gardinene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com