Den beste måten å rengjøre horisontale persienner

March 4

Den beste måten å rengjøre horisontale persienner


Rengjøring mini blinds er en av de mer vanskelige rengjøringsoppgaver. For å holde mini blinds usedvanlig ren, er det viktig å tørke støv og bruk en egnet rensemetode. Den beste rensemetoden varierer avhengig av typen av blinde.

tørr Støv

For alle typer av persienner, er det viktig å tørke støv for å løsne urenheter og støv. Bruk en bomullshanske eller en frotté klut til å tørke blinds ren. Et annet alternativ er å bruke et par av rene, tørre sokker på hendene, foreslår Good Housekeeping nettstedet.

våt rengjøring

En våt rengjøring metoden er den beste måten å få metall eller vinyl blinds ren. Fyll en bøtte med varmt vann og noen dråper oppvaskmiddel. Bruk en frisk svamp til å tørke ned foran og bak i blinde. Tørk med et rent håndkle. For å unngå å tisse på gulvet, legg et håndkle under blinds ved rengjøring.

møbler Polish

Ved hjelp av en standard møbelpolish er den beste måten å rengjøre tre persienner. Påfør møbelpolish direkte til en frotté rengjøring fille eller en ren, bomullshansker og tørk ned foran og bak persiennene. Et annet alternativ er å bruke en liten mengde vann fra springen. Hvis du bruker en våt rengjøringsmetode, må du huske å buff persienner tørre å unngå å skade treverket.

vakuum~~POS=TRUNC

En støvsuger med et fugemunnstykke er det beste utstyret for rengjøring stoff persienner. Fest sprekk eller penselverktøyet og vakuum skitt og rusk ut av blinds. Den Made Man magasinet hjemmeside anbefaler også å bruke støvsuger til å fjerne støv fra metall persienner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com