Hvordan fortelle om en vegg er bærende?

May 11

Hvordan fortelle om en vegg er bærende?


Bærende vegger håndheve et hjem struktur ved å bære vekten av øvre nivåene og / eller et tak pluss ekstra snølast - på samme måte som store bein støtte en kropp. Alle yttervegger er bærende, men vanligvis bare noen innvendige vegger støtte vekt; resten bare skille indre områder. En bygning inspektør har siste ord om en vegg er bærende eller ikke, men det er mulig å speide ut mulige bærende vegger selv ved å se på noen av ditt hjem strukturelle trekk. Men det er mange variabler, inkludert tidligere ombygging og tilbygg til et hjem, og etterlater ingen sikker måte å være sikker uten en profesjonell hjelp.

Bruksanvisning

En titt på innsiden av loftet plass for å se hvilken retning takbjelker gå. Bærende innervegger typiske kjøre vinkelrett på bjelkene. Vegger som går parallelt med bjelkene vanligvis ikke er lastbærende.

2. Bestem en kjeller eller crawlspace støtte strålens retning ved å plassere de øvre bjelker løper langs taket, eller på undersiden av over gulvet i et uferdig laveste nivå plass. Metal teleskopiske innlegg, eller tre eller betong innlegg eller blokker støtte øvre nivåene og vanligvis er avstivet mellom bjelkene og kjeller eller crawlspace gulvet. Bærende vegger i nivåene over ofte kjører i samme retning som den nedre nivåets bjelker.

3 Les ditt hjem skissene hvis du har dem. Så lenge entreprenøren ikke gjøre noen endringer i ditt hjem strukturelle konstruksjon, vil de bærende vegger være tydelig i utskrifter.

4 Trekk opp gulvbordene eller ta ned en del av taket som en siste utvei for å avgjøre ditt hjem strukturelle støtter og bærende vegger. For å finne ut er en innervegg er en bærende vegg, må du se hele lengden av hjemmet strukturelle skjelett.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com